Hoţ prins într-un supermarket de un poliţist aflat în timpul liber

Hoţ prins într-un supermarket de un poliţist aflat în timpul liber

Nicolae Ababei, agent-şef adjunct                                                         FOTO IPJ Constanţa

Poliţistul se afla la cumpărături într-un supermarket în clipa în care a fost martorul unui furt. După o urmărire de 500 de metri, hoţul a fost prins.

Ştiri pe aceeaşi temă

Totul s-a petrecut miercuri, 10 octombrie, într-un supermarket din oraşul Năvodari, judeţul Constanţa. În jurul orei 13.40, agentul-şef adjunct de poliţie, Nicoale Ababei, din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari, se afla la cumpărături când a surprins în flagrant delict un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din localitatea Lumina, judeţul Constanţa.

Poliţistul, aflat în timpul liber, l-a urmărit pe acesta pe o distanţă de aproximativ 500 de metri, reuşind să-l imobilizeze, în scurt timp, pe strada Cabanei, din Năvodari. În continuare, a cerut sprijin colegilor care s-au deplasat la faţa locului, găsind asupra tânărului bunul sustras (o trusă de chei tubulare) în valoare de 100 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat reprezentantului societăţii în cauză, iar poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Pe aceeaşi temă:

Accident rutier în apropiere de graniţa cu Bulgaria

Percheziţii şi reţineri într-un caz de braconaj piscicol şi furt


 

citeste totul despre: