Hartă interactivă a parcărilor din oraşul Constanţa. Zona 2 acoperă 95% din parcările publice

Hartă interactivă a parcărilor din oraşul Constanţa. Zona 2 acoperă 95% din parcările publice

Primăria Constanţa a elaborat o hartă interactivă în care vor putea fi vizionate distinct toate parcările, pentru ca locuitorii oraşului să înţeleagă mai bine cum sunt împărţite zonele de parcare în oraş,

Conform hărţii, zonele 0 şi 1 de parcare au fost marcate cu portocaliu, respectiv cu albastru, astfel:
 
- Zona 0 cuprinde 17 spaţii de parcare în municipiul Constanţa şi în staţiunea Mamaia (între 1 mai şi 15 septembrie), desfăşuraţi pe 20.025 m;
- Zona 1 cuprinde 28 spaţii de parcare în municipiul Constanţa, desfăşuraţi pe 5.780 m.
 
În total, parcările din zonele 0 şi 1 sunt amenajate pe 25.805 m, care reprezintă doar 5% din arterele municipiului Constanţa - 511 km, restul fiind cuprinse în zona 2, aferentă parcărilor rezidenţiale. 
 
Abonamentul de 199 lei aferent zonei 2 permite constănţenilor parcarea, fără loc rezervat şi fără plata vreunei taxe atât la domiciliu (dacă acesta este situat în zona 2 şi nu deţineţi abonament rezidenţial anual), cât şi în orice altă parcare publică nerezervată din zona 2. Zona 2 acoperă aproximativ 95% din parcările publice din municipiu.
 

Harta spaţiilor de parcare pentru zonele 0 şi 1 poate fi accesată de pe site-ul Primăriei Constanţa secţiunea „Parcări zonele 0 şi 1“  sau accesând următorul link: https://cutt.ly/BW7p5Ys.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările