Grad de ocupare ridicat de 1 Mai pe litoral. Hotelierii aşteaptă peste 35.000 de turişti

Grad de ocupare ridicat de 1 Mai pe litoral. Hotelierii
aşteaptă peste 35.000 de turişti

Turiştii sunt aşteptaţi la mare de 1 Mai.

Au mai rămas două săptămâni până la 1 Mai şi mai sunt puţine locuri rămase libere. Cel mai mare grad de ocupare îl va avea staţiunea Mamaia acolo unde deja nu se mai găsesc locuri libere la mai multe hoteluri. În total, peste 35.000 de turişti se vor afla în staţiunile de la malul mării între 1 şi 3 mai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, spune că vânzarea locurilor pentru 1 Mai merge foarte şi că sunt hoteluri în Mamaia unde nu mai există camere libere. Ea estimează că se vor afla pe litoral cu acel prilej peste 35.000 de turişti. Cei mai mulţi vor prefera staţiunea Mamaia, dar aşa cum se întâmplă în fiecare an nu vor fi ocolite nici Vama Veche, Costineşti, Neptun şi Eforie.

Nu vor exista foarte multe evenimente în acest an de 1 Mai. În Mamaia va avea loc deja tradiţionala paradă a maşinilor de epocă şi este posibil ca sezonul estival să fie deschis şi o paradă a carelor alegorice, iar seara distracţia se va muta în cluburile din Mamaia. Între 1-3 mai se va desfăşura în zona Mamaia Nord Festivalul Sunwaves.

Tarifele de 1 Mai vor fi pentru toate buzunarele. Preţurile pleacă de la 50 de lei pe noapte pentru o singură persoană la un hotel de două stele şi poate ajunge la 150 de lei pe noapte în unităţile de patru stele, în aceste tarife fiind inclus şi micul dejun.

În această săptămână, Asociaţia Litoral – Delta Dunării şi-a ales noua conducere pentru perioada 2015-2017. Funcţia de preşedinte i-a revenit Corinei Martin, aleasă pentru al cincilea mandat consecutiv în fruntea Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.

Mai citiţi şi:

FOTO Cum arată Vama Veche, înainte de marea debarcare de la 1 Mai

Vrei de 1 Mai la mare? Ultimele locuri se dau în aceste zile. Hotelierii au vândut aproape tot, chiar dacă promovarea e zero şi Mazăre e după gratii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările