Generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu şi un plutonier, răniţi în accidentul de lângă Cernavodă, la Terapie Intensivă

Generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu şi un plutonier, răniţi în accidentul de lângă Cernavodă, la Terapie Intensivă

În urma accidentului au murit două persoane

Cei doi militari care au fost grav răniţi în accidentul rutier soldat cu moartea a două persoane se află la Secţia de Terapie Intensivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Comandantul Bazei aeriene 86 Feteşti Gheorghe Mociorniţă, generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu, şi plutonierul major Dan Nica au fost răniţi în accidentul care s-a produs miercuri în dreptul localităţii Ştefan cel Mare.
 
Militarii se deplasau de la Feteşti spre Baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu. Ei au primit primele îngrijiri la faţa locului de la echipaje ale SMURD şi au fost transferaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
 
Cei doi pacienţi răniţi grav sunt în continuare internaţi la SCJU, în secţia Terapie Intensivă. Aceştia au fost supuşi investigaţiilor de specialitate şi au suferit interventii chirurgicale complexe. Nu s-a pus problema de amputaţie de membre, iar evoluţia este favorabilă postoperator, în ambele cazuri.
 
Generalul Cătălin Băhneanu, care a condus şi Baza Aeriană 95 de la Bacău, accidentat grav la Constanţa. Este unul dintre cei mai valoroşi piloţi ai ţării
 
Generalul de flotilă Cătălin Băhneanu FOTO Mircea Merticariu
 
Personalul medical depune toate eforturile pentru recuperarea celor doi pacienţi, spune Crina Kibedi, purtător de cuvânt al unităţii medicale.
 
Două persoane au murit, în urma unui grav accident rutier care a avut loc miercuri la prânz în localitatea Ştefan cel Mare din judeţul Constanţa.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările