Galeria Farului are interdicţie la Tulcea

Autorităţile tulcene au anunţat clubul constănţean că nu va permite accesul susţinătorilor echipei Farul pe stadionul Delta, după incidentele petrecute la ultima întâlnire dintre cele două echipe.

Ştiri pe aceeaşi temă

După incidentele de la meciul de Cupa Romăniei din 10 septembrie 2009, când suporterii constănţeni au distrus peste 100 de scaune, administratorul stadionului, Primăria Tulcea, a deschis o acţiune în instanţă prin care cere despăgubiri.

„Categoric galeria constănţeană nu va fi primită pe stadion. Să vină să urle la lună la malul Dunării dacă vor. După ce s-au dat în stambă nu mai calcă pe stadionul nostru. Clubul oricum e vai de mama lui , nu au avut nici bani să ne plătească pagubele. Îi vom executa prin instanţă. În plus, vreau să îi şi batem, sper că la scor chiar, având în vedere situaţia din clasament şi diferenţa de valoare în favoarea echipei Delta", a declarat primarul Constantin Hogea.

Delta Tulcea şi Farul Constanţa se vor întâlni sâmbătă, de la ora 11.00, în cadrul etapei cu numărul 30 din Liga a II-a la fotbal. Înaintea acestei etape Delta Tulcea ocupă locul 6 cu 49 de puncte, iar Farul locul 8 cu 43 de puncte.

Constănţeni bătuţi şi amendaţi

La meciul de anul trecut galeria echipei Farul a atacat mai mulţi suporteri tulceni, iar apoi a aruncat mai multe fumigene şi petarde în teren. De asemenea, fanii constănţeni au distrus peste 100 de scaune. După intervenţia jandarmilor, 2 suporteri constănţeni au necesitat îngrijiri medicale şi peste 20 au fost reţinuţi şi amendaţi. În minutul 55, galeria constănţeană a fost evacuată în totalitate de pe stadion, după mai multe conflicte cu forţele de ordine.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările