Fotografia italianului care a torturat sistematic o româncă. În 1995, a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru o faptă identică

Fotografia italianului care a torturat sistematic o româncă. În 1995, a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru o faptă identică

Aloisio Francesco Rosario Giordano, italianul de 52 de ani care a fost reţinut de forţele de ordine din Italia după ce a sechestrat şi abuzat timp de zece ani o româncă, are un istoric încărcat de violenţă şi probleme cu legea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reporterii publicaţiei Il Post au obţinut în premieră o fotografie a bărbatului arestat de Poliţie pentru că a sechestrat vreme de 10 ani o femeie din România.
 
În anul 1995, aşa cum relatează ilpost.it, citat de Italiadiaspora.it, Aloisio Francesco Rosario Giordano a stat aproape 5 ani în închisoare pentru o faptă similară. Italianul a fost găsit vinovat că a sechestrat, la acea vreme, o altă tânără, care avea 23 de ani. Din relatările de la acea vreme, femeia a fost, de asemenea, supusă unor chinuri de neimaginat. Giordano a ieşit din închisoare în 1999, fiind eliberat condiţionat, pentru bună purtare.

Oficialii carabinierilor au declarat jurnaliştilor italieni că este vorba despre aceeaşi persoană. La vremea respectivă, în 1995, femeia abuzată a reuşit să fugă şi să anunţe poliţia. Şi atunci, carabinierii au descoperit un tablou înfiorător în locuinţa în care italianul o ţinea pe femeie prizonieră. Oamenii legii au vorbit despre "unelte rudimentare" folosite pentru a o tortura pe femeia de 23 de ani. Printre altele, a fost descoperit un scalpel folosit pentru provocarea „unui al doilea avort“, o bucată de lemn cu care o sodomiza pe femeie, diverse alte obiecte folosite pentru "practici sexuale bizare".

În urmă cu câteva zile, o româncă şi cei doi copii ai ei au fost salvaţi de carabinieri după ce a stat timp de zece ani sechestrată într-o localitate din Calabria, sudul Italiei. Din 2007 până astăzi, românca, acum în vârstă de 29 de ani, a fost ţinută captivă într-o cameră subterană, legată de pat şi a fost victima unor abuzuri înfiorătoare de către acelaşi Aloisio Francesco Rosario Giordano.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările