FOTO VIDEO Scene de coşmar în Mamaia cu elicopterul trimis să aducă invitaţi la un club de fiţe. Pilotul a făcut prăpăd în staţiune zburând la mică înălţime

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Venirea elicopterului la Mamaia Sursa Youtube Ziua de Constanţa
Venirea elicopterului la Mamaia Sursa Youtube Ziua de Constanţa

Elicopterul care era să producă un dezastru în Mamaia a fost filmat cu câteva momente înainte de aterizare, sâmbătă, 28 aprilie, în nordul staţiunii. Sosirea lui cu invitaţi la deschiderea clubului Nuba era să declanşeze şi alte tragedii, prin furtuna stârnită de trecerea sa la mică înălţime.

GALERIE FOTO

Camera de bord a unui taximetrist surprinde venirea aparatului de zbor care aduce invitaţii speciali (pe cântăreţul grec Antonis Remos) la deschiderea clubului de pe plajă, Nuba Beach Club.

Trecerea elicopterului la mică înălţime produce o furtună puternică în care obiecte de dimensiuni mari, nişte panouri, sunt luate pe sus şi aruncate printre oameni, în zona circulată. Câţiva trecători şi şoferi aflaţi în afara maşinilor trebuie să se ferească fulgerător de obiectele care zboară razant deasupra capetelor lor. Martorii spun că manevra pilotului de elicopter a fost total greşită de la bun început.

CITEŞTE ŞI

Cum arată şampania de 100.000 euro comandată într-un club din Mamaia. Sticla uriaşă a fost păzită de agenţi de securitate

„Deşi clubul are heliport pe cupolă, pilotul elicopterului n-a reuşit nici la repetiţiile din ajun să aterizeze la punct fix. Aşa că a făcut alegerea cu aterizarea în parcare, ceea ce este extrem de periculos. Dacă parcarea era goală, ar fi fost mai sigur. Dar cu atâţia oameni aflaţi acolo, cu maşini în jur, gândiţi-vă ce s-ar fi întâmplat dacă se dezechilibra aparatul de zbor şi sărea o bucată din elice. Îi omora pe toţi, iar o scânteie ar fi fost de ajuns să ia foc totul. Ar fi fost un dezastru de proporţii“, consideră Claudiu, un client frecvent al localurilor de pe litoral.

Elicopterul aparţine companiei JT Air aparţinând omului de afaceri Jean Paul Tucan, din Năvodari, cu proprietăţi imobiliare şi linii de transport. Tucan a fost şef al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa, fiind cel care a instalat sistemul de iluminare pe Podul Agigea la Crăciunul din 2007. 

Nuba este noul venit pe litoral în categoria cluburilor de fiţe, restaurantul-club din nordul staţiunii Mamaia având inaugurarea sâmbătă, 28 aprilie. Evenimentul monden a fost la un pas de tragedie deoarece un elicopter care aducea invitaţi a scăpat de sub control în parcare. 

Deschiderea „celui mai exclusivist“ beach-club cu restaurant, piscină, lounge - aşa cum a fost anunţată de presa mondenă - aduce în România VIP-uri precum cântăreţul grec Antonis Remos, miliardarul extravagant Gianluca Vacchi, Jean Roch - patronul VIP Room, Gabriel Gueye şi MC Silviu Andrei. 

GALERIE FOTO

„Cea mai nouă locaţie NUBA, ce se va inaugura în acest weekend, pune la dispoziţia clienţilor inclusiv un heliport pentru a putea ateriza direct cu elicopterul pe plaja Nuba Beach Club“, a fost anunţat în campania de PR.

Aterizarea unui elicopter la inaugurare era să producă, însă, o tragedie. O manevră greşită a celor de la bord a provocat un salt precum al unui cal nărăvaş scăpat din frâu, provocând panică. 

Parcarea unde se aterizează era plină de oameni care aşteptau să intre în club, iar lângă elicopter venise un bărbat din partea gazdelor să întâmpine oaspeţii. Acesta s-a speriat zdravăn sărind cât colo de lângă elicopter.

Zilele trecute, presa internaţională dădea imagini despre aterizarea ratată a unui elicopter care salva oameni dintr-un incendiu, aterizare care lua viaţa unui salvator. 

Conform presei economice, clubul aparţine unui trio de oameni de afaceri: Jean Sasu, Alin Negulescu şi Alexandru Nanu. Nuba Beach Club este o investiţie de 2 milioane euro şi se prezintă drept „noul epicentru al Mamaiei“. Este ridicat pe locul unde a avut un beach-bar (Cabo) fiul lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei. 

Clienţii cluburilor de acest gen obişnuiesc să lase note de plată uriaşe după o noapte de distracţie, promovate cu bună ştiinţă ca formă de PR. 

CITEŞTE ŞI:

Ce manevre folosesc clienţii fără bani în cluburile de fiţe pentru a părea bogaţi. „A venit unul şi-mi arăta cu cheia de la maşină ce băutură vrea“

Să mimezi, însă, luxul şi opulenţa este o practică întâlnită în rândul clientelei, fiind cunoscute trucuri prin care clienţii fără atâţia bani, care îşi doresc foarte mult să intre şi să fie văzuţi în aceste locuri, reuşesc să stea o noapte în club plătind minimul de consumaţie.  

Pe aceeaşi temă: 

VIDEO Incident la inaugurarea Nuba Beach Club din Mamaia. Un elicopter cu invitaţi, care tocmai aterizase în parcare, a scăpat de sub control

AUTO Mobilitate electrificată cu şi fără limite

Român prădat de doi italieni într-un club de fiţe din nordul Mamaiei

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite