FOTO VIDEO Oraşul de vacanţă. Nopţi albe la NEVERSEA 2018. Omagiu adus lui Avicii, pe scena festivalului

FOTO VIDEO Oraşul de vacanţă. Nopţi albe la NEVERSEA 2018. Omagiu adus lui Avicii, pe scena festivalului

NEVERSEA 2018 Foto Sînziana Ionescu

Plaja Modern din Constanţa s-a transformat într-un oraş de vacanţă, la NEVERSEA 2018. Festivalul a creat o atmosferă în care muzica este doar pretextul pentru câteva ore petrecute într-o lume fantastică, cu jocuri, desene pe piele, acrobaţii, relaxare, cumpărături.

Ştiri pe aceeaşi temă

A doua zi a Festivalului NEVERSEA 2018 a strâns tineri şi adulţi cu copii care s-au bucurat de prezenţa într-o lume pe care n-o vezi în fiecare zi, special creată pentru tine. Oamenii legii erau peste tot, cât să dea sentimentul de siguranţă într-o mulţime căreia nu-i vedeai marginile. Plaja a fost îngrădită cu gărduleţe restricţionând accesul la Marea Neagră, iar scăldatul era strict interzis. 

Îmbăiatul era, însă, ultima grijă a tinerilor veniţi să se distreze şi să îşi etaleze buna dispoziţie, ce se reflecta în vestimentaţia fistichie. Programul îi ţinea pe toţi ocupaţi cu puncte unde îţi faci tatuaje pe piele, te dai în leagăne la mare înălţime (cu plasă de siguranţă), te înalţi în balon cu aer, mănânci, bei, faci shopping, mergi la bărbier sau te relaxezi pe perne cercetând ce s-a mai pus pe reţelele sociale.

Toaletele ecologice sunt numeroase şi bine întreţinute de femeile de serviciu, iar echipe de curăţenie merg printre spectatori şi iau ambalajele de jos. Nota generală este de civilizaţie şi de distracţie cu măsură. 

GALERIA FOTO

„Sunt pentru prima oară în România şi îmi place la maximum“, a spus artistul francez Kungs, DJ-ul care a spart topurile în 2016 cu hit-ul „This Girl“. Deliric şi Silent Strike au atras publicul de hip-hop care le ştia toate versurile, iar Aloe Blacc a adus la malul mării piesa ultracunoscută „I need a dolar“ sau „Wake ne up“.  

Debutul celei de-a doua zile a festivalului NEVERSEA a fost făcut de pe scena principală de Irina Rimes, urmată de Jonas Blue şi ale lui hituri „Perfect Strangers” şi “Mama”, Kungs, rapperul american Red Foo, Aloe Blacc, Galantis şi Steve Angello. Fanii festivalului au prins cel de-al doilea răsărit la malul Mării Negre cu Aron Chupa. Înainte de finalul show-ului, Aloe Blacc a rostit câteva cuvinte despre legendarul Avicii, urmate de melodia „Wake me up“ la care a lucrat alături de Avicii.

„Am avut onoarea şi plăcerea să lucrez cu unul dintre cei mai mari producători de muzică dance pe care i-am întâlnit vreodată, cu care am intrat în studio şi cu care am lucrat la un cântec pe care să-l dăruim lumii. Împreună am dăruit ceva lumii. Astăzi, singura viaţă pe care vreau să o celebrăm este a producatorului cu care am compus următoarea piesa, Tim Bergling, cunoscut şi ca Avicii“, a declarat artistul Aloe Blacc.

Steve Angello, unul dintre cei trei membri fondatori ai trupei Swedish House Mafia, a urcat pentru prima dată pe scena festivalului NEVERSEA şi s-a declarat, la final, impresionat de căldura şi energia fanilor din România. „A fost incredibil! M-am simţit extraordinar pe scenă. Abia aştept să mă reîntorc şi sper să fiu primit cu aceeaşi căldură şi energie pozitivă cu care am fost primit în această seară. Ştiam că publicul din România ştie să se distreze, dar în această seară mi-au depăşit toate aşteptările“, a declarat Steve Angello.

Show-urile lui Jonas Blue, Kungs, Red Foo, Aloe Blacc, Galantis şi Aron Chupa au putut fi urmărite live pe pagina de facebook şi canalul de YouTube Neversea.

Şi cea de-a doua seară a avut un moment deosebit marcat cu focuri de artificii şi acompaniat de acrobaţi suspendaţi de baloane cu aer cald. Pe scena principală a festivalului NEVERSEA au urcat în prima zi,Irina Rimes, Jonas Blue, Kungs. Red Foo, Aloe Blacc, Galantis, Steve Angello şi Aron Chupa. Pe celelalte scene au concertat alţi peste 30 de artişti printre care Nina Kraviz, Mumdance, DJ Premier, Rusko, Pendulum, Rampue, Claptone şi mulţi alţii.

Numărul spectatorilor a depăşit 53.000 persoane, din ţară şi din străinătate. Numărul exact de persoane participante la a doua ediţie a festivalului NEVERSEA 2018 va fi comunicat la finele celor patru zile de festival.

Abonamentele la preţul final de 550 de lei cu toate taxele incluse şi biletele de o zi pot fi cumpărate de pe neversea.com sau de la intrarea din festival.

Petrecerea a continuat până în zori, iar spectatorii se pregătesc pentru a treia zi de festival, în care cap de afiş este celebrul Armin Van Buuren, care se întoarce astfel pe plaja de la Marea Neagră după prestaţia de acum câţiva ani de la Mamaia Nord. 

Pe aceeaşi temă: 

Armin van Buuren, pe scena NEVERSEA 2018. Ce surprize sunt pregătite în cea de-a treia zi de festival

VIDEO LIVE Festivalul NEVERSEA 2018, transmis în direct de pe plaja Modern

citeste totul despre: