FOTO Ce a mai rămas din Restaurantul Beirut. Relatarea unui martor, membru al trupei care cânta la Legendary Pub

FOTO Ce a mai rămas din Restaurantul Beirut. Relatarea unui martor, membru al trupei care cânta la Legendary Pub

Ce a mai rămas din Restaurantul Beirut FOTO Mariana Iancu

Zona de pe Bulevardul Tomis din Constanţa, acolo unde funcţionează Restaurantul Beirut care a luat foc sâmbătă noapte, miroase încă a fum.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe Bulevardul Tomis se văd urmările nenorocirii de azi – noapte, când trei tinere au murit carbonizate. Zona este împrejmuită şi în interior au intrat doar criminaliştii şi pompierii.

Pe trotuar sunt aruncate obiecte de mobilier făcute scrum, aparate electrocasnice, dar şi o narghilea.  
Toţi şoferii care trec se opresc o clipă şi se minunează cum este posibil ca un restaurant să piară într-un incendiu, în condiţiile în care pompierii au sediul la o aruncătură de băţ.

Mărturia unui martor „Eram pe scenă când cineva a spus să evacuăm localul“

La faţa locului l-am găsit pe Mihai, un membru al trupei TBC, care susţinea un concert la Legendary Pub, de la mansardă, în momentul izbucnirii incendiului. „Eu şi prietenii mei eram pe scenă. Nu am apucat să ne terminăm concertul, când la un moment dat am văzut mult fum în zona barului. Am crezut iniţial că este vorba de fumul de la ţigară, apoi cineva a strigat să evacuăm localul. Am fugit toţi pe scări“, povesteşte Mihai. După ei trebuia să mai cânte o trupă, lucru care, evident, nu s-a mai întâmplat.Mihai, membru al trupei TBC

Un alt martor, Sorin Lucian Ionescu, a scris pe Facebook: „Din păcate, Legendary Pub e istorie. Din fericire, cei care eram sus, deasupra restaurantului libanez Beirut, am scăpat cu toţii - eu, Dan Mincea, Corina-Lucia Mincea, Tibi Dutu, Gabriel Dutu, Biba Cristian, Micu Ionut şi mulţi alţii. Din păcate, au fost şi victime. Eram la bar, cînd am văzut că iese fum de sub tejghea şi de lîngă mixer. Mirosea a mîncare. Am văzut că se îngroaşe fumul şi am coborît în ordine, fără panică“, spune el.

Pompierii au venit după cinci minute după ce au fost anunţaţi, spun martorii, numai că nu au mai putut face mare lucru întrucât focul izbucnise cu putere. Cei prezenţi spun că restaurantul nu avea extinctor şi nici plan de evacuare în caz de pericol.  

În incendiul devastator care a izbucnit la Restaurantul Beirut au murit carbonizate cântăreaţa Nicoleta Ioana Cengher şi dansatoarele Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţianu

Vă mai recomandăm:

VIDEO „Acum să vezi foc ;)“ Ultima postare de pe Facebook a artistei Nico. Tânăra era cântăreaţă la restaurantul Beirut

FOTO VIDEO Nicole, una dintre tinerele moarte în incendiul de la Beirut, recunoscută după cercei şi inele

UPDATE FOTO VIDEO Incendiu devastator la Restaurantul Beirut şi Legendary Pub. Trei artiste au murit carbonizate. Alte patru persoane au fost grav rănite

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările