FOTO Ce lasă turiştii în urma lor în hotelurile de pe litoral. „Satana a fost aici“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Satana a fost aici“, scrie, în limba engleză, pe peretele unei camere de hotel FOTO Facebook Anamaria
„Satana a fost aici“, scrie, în limba engleză, pe peretele unei camere de hotel FOTO Facebook Anamaria

Managerul unui hotel din staţiunea Neptun a publicat câteva fotografii cu mesajele scrise pe pereţi de un grup de turişti care au fost cazaţi în acel loc.

„Fac turism cu multa pasiune, respect oaspeţii, am zâmbet pe buze clipă de clipă, dar nu mai pot tolera lipsa de respect pentru toată munca mea şi a echipei mele! Sunt tristă, dezamăgită, lipsită de speranţă. Nu avem educaţie? Dacă turistul se plânge, sună la OPC. Eu cum procedez, la cine să sun?

Asta este comportamentul turistului român în vacanţă, pe litoralul nostru”, scrie Anamaria, managerul Hotelului Mioriţa din Neptun, pe contul său de Facebook.

Majoritatea comentariilor la postarea femeii o îndeamnă să sesizeze poliţia şi chiar să facă publice fotografiile celor care au scris pe pereţii camerei şi pe pereţii toaletei din zona recepţiei.

Managerul spune că persoanele care au scris pe pereţi cuvinte obscene sunt tinerii unor familii care au fost cazate în acest hotel. Turiştii au plecat la dimineaţa, în jurul orei 5.00, lăsând cheile în uşă, fără să anunţe la recepţie.



„De ce vă întristaţi? Mai bine pregătiţi o expoziţie de artă în hotel. Sau daţi un rând de alb şi producţiile vor dispărea”, spune un comentator.

„Din păcate uităm să ne respectăm unii pe alţii şi mai ales munca altora pentru a crea condiţii de cazare pentru turişti..”, notează o altă persoană.

„Păcat că aceşti oameni s-au numit turişti! Te lasă mut când te gândeşti cu câtă dragoste îi aşteptăm. Ruşine şi dispreţ pentru ei. Sună la Poliţie!” este îndemnată într-un alt comentariu.

Pereţi murdăriţi de turişti pe litoral FOTO Facebook Anamaria Nedelcu



„Paradoxal este că aceşti oameni, fac ce se vede că fac, după care trâmbiţează pe Facebook reclamând că serviciile nu sunt la standardul x, curăţenia nu există şi tot felul de nemulţumiri care de fapt, li se datorează!”, scrie un comentator, în timp ce altul spune că: „dacă se duc afară în concediu nu fac aşa ceva de frica, în ţara lor îi doare la bască. Românul ştie să fie corect doar de frică, aşa fac şi pe plajă şi pe stradă”.

Pereţi murdăriţi de turişti pe litoral FOTO Facebook Anamaria Nedelcu
Pereţi murdăriţi de turişti pe litoral FOTO Facebook Anamaria Nedelcu

Pe aceeaşi temă:

FOTO VIDEO Fenomen neobişnuit la Cap Aurora: pe stabilopozi au apărut alge albe

Ce peşte să mănânci pe litoralul Mării Negre. Sfaturile specialistului: speciile care se prind în această perioadă, cum se prepară, cum ştim că e proaspăt


 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite