FOTO Cum l-a amendat pe „Bogdan Bogdan Dan Lift SRL“, alias BBD Lift SRL, un poliţist local

FOTO Cum l-a amendat pe „Bogdan Bogdan Dan Lift SRL“, alias BBD Lift SRL, un poliţist local

Maşina Poliţiei Locale Constanţa la parada de 1 Decembrie                       FOTO: Călin Gavrilaş

Agentul constatator a fost plin de zel şi a notat „cum s-a auzit”. Amenda de 500 de lei va fi contestată în instanţă de către firma în cauză.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 30 noiembrie, un reprezentant al firmei BBD Lift RO SRL a fost chemat să intervină în cazul unui lift defect, în care era blocată o persoană, într-un bloc din municipiul Constanţa. Angajatul, în graba de a repara cât mai repede liftul defect, a parcat pe un loc rezervat din faţa acelui imobil.

În timpul intervenţiei, cineva din bloc a sunat la Poliţia Locală Constanţa şi s-a plâns că a fost parcată o maşină pe locul rezervat. Aşa s-a prezentat pe strada Pescarilor agentul Andrei Pulbere care a început să scrieprocesul verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei.

Pentru a identifica proprietarul maşinii parcate neregulamentar, agentul a cerut „prin staţie” să i se spună cine se face vinovat de contravenţie. Aşa a aflat că BBD Lift RO SRL trebuie amendată cu 500 de lei. Doar că primele trei litere i-au fost transmise de către colegi şi sub forma Bogdan Bogdan Dan Lift RO SRL, iar agentul nu a mai stat pe gănduri şi l-a amendat pe Bogdan Bogdan Dan Lift RO SRL.

Reprezentanţii firmei amendate sunt amuzaţi de toată această întâmplare şi spun că o să conteste amenda în instanţă şi nu vor solicita niciun fel de cheltuieli de judecată pentru toată această acţiune. De asemenea, ei spun că angajatul lor s-a grăbit să repună în funcţiune liftul, de aceea a parcat pe un loc rezervat de către o altă persoană.

Pe aceeaşi temă:

Bebeluş de 8 luni, victima unui incendiu. Cel mic nu a putut fi scos la timp din casă

Director de şcoală, cercetat pentru ultraj. A intrat în conflict cu un poliţist local

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările