FOTO Ca la Hawaii. Sâmbătă seara, toată lumea s-a distrat la Carnaval Mamaia 2014

FOTO Ca la Hawaii. Sâmbătă seara, toată lumea s-a distrat la Carnaval Mamaia 2014

Noapte albă la Mamaia FOTO fpeople.ro

LITORAL Pentru a doua oră în acest sezon estival, staţiunea Mamaia s-a costumat în carnaval, spre încântarea miilor de turişti şi a constănţenilor, care au admirat spectacolul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sâmbătă seara, carele alegorice au defilat pe aleea din Mamaia, spre încântarea miilor de turişti şi constănţeni care au venit să le admire fratele carnavalului de la Rio.

Pe lângă dansatoare, pe carele alegorice au urcat îngeri, zeiţe romane şi sirene. Nu au lipsit nici Regele şi Regina carnavalului.
Tot alaiul s-a oprit apoi la piaţeta de la Cazino. La această ediţie, au făcut show carele cluburilor Crema, Ego, Luv, Princess, Bellagio si Le Gaga.

Pe scena de la Cazinou au făcut spectacol dansatori de senzaţie, iar superbele modele Fashion TV au defilat pe podium.
Spectacolul verii a fost filmat de la înălţime, cu o dronă. Turiştii au fost foarte încântaţi de spectacol: „Atmosfera e ca la Hawaii. Lumea se distrează“, a spus un turist.

Regină de o seară

Carnavalul Mamaia se desfăşoară în perioada 5 iulie - 23 august 2014. Prima ediţia, la care au participat peste 25.000 de turişti, a debutat spectaculos.

Eoii principali au fost Radu Mazăre şi Mihaela Rădulescu, costumaţi în Cezar şi Cleopatra. „Prinţesa mea, am auzit numai lucruri bune despre tine şi vreau să-mi cer iertare pentru vorbele pe care ţi le-am aruncat anul trecut pe nedrept şi ca tu să mă ierţi, aici în fata supuşilor tăi îţi spun că te voi încorona ca Regină“, i-a spus Mazăre reginei lui de o seară, Mihaela Rădulescu.

Lovitura finală i-a dat-o lui Radu Mazăre fiul său, Răducu, care l-a întruchipat pe Brutus.
Spectacolul a fost condimentat cu lupte între gladiatori. Pe scenă au apărut apoi zeii antici, circari, acrobaţi. Dansurile orientale au făcut, la rândul lor, deliciul publicului.

Mazăre se va costuma în Ştefan cel Mare

Radu Mazăre se pregăteşte pentru o nouă ediţie a carnavalului. De data aceasta, el va fi costumat în Ştefan cel Mare.

Carnavalul carelor alegorice a fost iniţiat de primarul Constanţei în vara anului 2012. La fiecare paradă, Radu Mazăre a condus cortegiul, având diverse costumaţii: spartan, maharajah, samurai, gladiator, Regele James, Ulise, Nabucodonosor al II-lea al Babilonului, Suleyman Magnificul, Indiana Jones sau Ludovic al XIV-lea.

Vă mai recomandăm:

„Mazăre cel Mare”, la Carnavalul Mamaia 2014 cu noi costumaţii pentru parada de la vară

FOTO VIDEO Cheltuieli regeşti pentru Carnavalul Mamaia 2014. Mazăre scoate 50.000 euro de la buget pentru trei care alegorice

FOTO VIDEO Pregătiri pentru sambadromul de la Mamaia. Mazăre-împărat are car motorizat

„Suleyman Magnificul“ vine la Mamaia. Mazăre îl aduce pe actorul Halit Ergenc la Carnavalul verii 2014

AUDIO Mazăre are planuri mari pentru Mamaia. Primarul va lansa un nou imn şi va înălţa o statuie de 10 metri la intrarea în staţiune

Scandal pe taxa de promovare în staţiunea Mamaia: primăria vrea o sumă mai mare din banii colectaţi de la agenţii economici

Carele alegorice ale Primăriei Constanţa, ce vor defila în această vară, amenajate pe şasiul unui fost autobuz RATC 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: