FOTO Fashion TV face angajări la Constanţa. La vară defilezi cu Mazăre

FOTO Fashion TV face angajări la Constanţa. La vară defilezi cu Mazăre

Radu Mazăre şi manechinele de la Fashion TV FOTO Adevărul Constanţa

Faimoasa televiziune de modă îşi recrutează personal pentru zona Constanţei. Angajatorul promite acces într-o lume plină de strălucire, în care ai prilejul să călătoreşti, să promovezi turismul românesc şi să iei parte la evenimentele ce vor fi organizate pe litoral. Care sunt, însă, cerinţele angajatorului?

„Fashion TV îţi oferă ocazia de a lucra într-o echipă profesionistă, de a călători şi de a promova turismul românesc.

Dacă ştii că ai calităţi organizatorice, alătură-te echipei Fashion TV pentru a te implica în evenimentele pe care agenţia le va desfăşura pe litoral în acest an.

Iar dacă ai mai lucrat până acum în domeniul modelling-ului, şansele tale sunt şi mai mari“, spun cei de la FTV.

Televiziunea este cea care colaborează îndeaproape cu primarul Radu Mazăre la toate evenimentele mondene care au loc vara pe litoral.

Manechinele Fashion TV îl însoţesc peste tot pe Mazăre: în cluburi, în caravane, chiar şi la votare.

FTV angajează echipă în Constanţa pe următoarele posturi: coordonator zonal, scouter şi reprezentant vânzări. CV-ul trebuie trimis pe adresa office@ftvromania.ro, până cel târziu sâmbătă, 9 februarie.

Pentru postul de coordonator zonal, candidatul ideal trebuie să aibă calităţi organizatorice, excelente abilităţi de comunicare, putere de convingere, atitudine profesionistă, rezistenţă la stres şi multi-tasking, cunoaşterea limbii engleze, cunoştinţe avansate de MS Office, permis de conducere (B).

Responsabilităţile sunt: PR, strategii de scouting/coordonare echipă scouting; centralizare bază de date în MS Office; activităţi administrative-rapoarte, evidenţe; organizare castinguri, întâlniri şi şedinţe foto; activităţi de scouting online şi pe teren.

La rândul său, scouterul trebuie să aibă simţ estetic, iar experienţa în domeniu constituie un avantaj. El este cel care are sarcina de a recruta modele pentru activităţi de hosting, sampling, catwalk, şedinţe foto etc şi de întocmire bază de date, cu informaţii, observaţii şi recomandări specific.

În fine, reprezentantul de vânzări trebuie să aibă experienţă în domeniu (situaţii fiscale, întocmire documente specifice etc), fiind cel care oferă recomandări şi vinde produsele Fashion TV în locaţiile destinate, întocmeşte documente şi evidenţe specifice şi răspunde de inventar.

Beneficiile sunt enumerate de angajator: pachet salarial atractiv, bonusuri în funcţie de performanţă, călătorii în ţară şi străinătate, contact cu lumea modei internaţionale şi alăturarea unei echipe cu experienţă de peste 20 de ani „la cel mai înalt nivel în organizarea de evenimente internaţionale“. 

Manechinele Fashion TV şi Radu Mazăre, la votarea din iunie 2012 FOTO Adevărul Constanţa

Imagini din aceeasi galerie
  • Manechinele Fashion TV şi Radu Mazăre, la votarea din iunie 2012 FOTO Adevărul Constanţa
  • Manechinele Fashion TV, aliniate la vot FOTO Adevărul Constanţa
  • Radu Mazăre, şofer pentru manechine FOTO Adevărul Constanţa
  • Radu Mazăre, în fruntea alaiului de manechine Fashion TV, în ziua alegerilor locale din iunie 2012 FOTO Adevărul Constanţa
  • Primarul Radu Mazăre, în mijlocul manechinelor FOTO Adevărul Constanţa
  • Radu Mazăre, toreador la Fashion TV Summer Festival din Mamaia FOTO Adevărul Constanţa
  • Radu Mazăre, defilare la Fashion TV Summer Festival din Mamaia FOTO Adevărul Constanţa
  • Radu Mazăre, spartan, alături de fotomodele FOTO Adevărul Constanţa
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările