FOTO VIDEO Cele mai urmărite vedete din România pe Facebook. Constanţa dă tonul cu Inna şi Alexandra Stan

FOTO VIDEO Cele mai urmărite vedete din România pe Facebook. Constanţa dă tonul cu Inna şi Alexandra Stan

Inna, vedeta României cu 8 milioane de fani pe Facebook FOTO Facebook

Două frumoase cântăreţe din Constanţa sunt cele mai admirate vedete autohtone, fiind urmărite pe reţeaua de socializare Facebook de milioane de utilizatori. Inna şi Alexandra Stan domină topul vedetelor, lăsând în urmă trupe, firme celebre şi companii care au branduri faimoase în întreaga lume.

Frumoasele artiste din Constanţa s-au impus rapid pe scena internaţională, cucerindu-şi fani nu doar din România. Inna are peste 8 milioane de fani pe Facebook, la distanţă considerabilă de următoarea clasată Alexandra Stan, cu 2,3 milioane de fani.

Cântăreţele sunt succedate de trupa Akcent, care a strâns 2 milioane de fani.

Clasamentul este întocmit de Facebrands.ro, serviciul de monitorizare a paginilor de Facebook în România.

În afara podiumului se află în ordine: Edward Maya – 2 milioane de fani; Kiss Fm – 1,1 milioane de fani; Smiley – 982.000 fani; Antonia – 915.000 fani; ProTV – 874.000 fani; Lidl – 818.000 fani; Radio ZU – 812.000 fani; Creative Monkeyz – 749.000 fani; RTV – 745.000 fani; Bancuri – 707.000 fani; Pepsi Romania – 688.000 fani; Alex Velea – 676.000 fani etc.

Numărul utilizatorilor români pe Facebook se apropie de 5,7 milioane.

Inna, zeiţa Neptunului

Inna, pe numele său adevărat Elena Alexandra Apostoleanu, s-a născut la Mangalia la 16 octombrie 1986. A crescut la Neptun, iar pseudonimul artistic este numele de alint dat de bunicul ei în copilărie. Cântă de mică, sub îndrumarea unui renumit profesor de canto din sudul litoralului, Traian Broască. A urmat Colegiul Economic din Mangalia, apoi Facultatea de Ştiinţe Politice din Constanţa.

A lucrat la o agenţie imobiliară din Costineşti, care aparţine familiei lui Ştefan Lucian Gîtiţă, cel care avea să devină iubitul şi managerul ei. În 2008 a irupt pe scena muzicală internaţională cu piesa Hot, compusă de Play & Win, faimoasa echipă de producători din Constanţa.

Alexandra, domniţa din Valu lui Traian

Cealaltă solistă celebră din Constanţa în mare vogă este Alexandra Stan. S-a născut la 10 iunie 1989 la Constanţa. Stă în Valu lui Traian, a absolvit Liceul teoretic Traian şi este studentă la Facultatea de Management a Universităţii Andrei Şaguna din Constanţa.

Înclinaţia muzicală şi-a descoperit-o de la 3 ani, iar intrarea în industrie şi-a făcut în 2009 cu ajutorul MAAN Studio, care aparţine lui Marcel Prodan şi Andrei Nemirschi – fiul fostului ministru al Mediului Nicolae Nemirschi. Ei i-au compus primul single Lollipop, apoi cu contribuţia tânărului Cristian Tarcea au definitivat superpiesa Mr. Saxobeat care a consacrat-o pe plan internaţional. Andrei Nemirschi este managerul, fotograful şi iubitul Alexandrei, dar relaţia lor sentimentală este ţinută la secret.

Constanţa, mereu în inimile lor

Alexandra este mândră de asocierea cu Inna şi de originea lor comună. „Comparaţia cu Inna este inevitabilă, amândouă suntem românce, ba, mai mult, amândouă suntem născute la mare, amândouă avem succes, amândouă suntem prezente în presa internaţională şi reprezentăm exemplul viu al succesului artiştilor români pe plan internaţional“, a declarat ea într-un interviu pentru Adevărul.

Ambele artiste se mândresc, pe contul de Facebook, de apartenenţa lor. Alexandra şi-a postat o fotografie cu monumentul de la Straja, iar Inna şi-a trecut ca oraş natal Neptunul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: