Focar de COVID-19 la BCCO Constanţa. Patru poliţişti Antidrog au fost testaţi pozitiv. În fiecare weekend, brigada a fost în Vama Veche, la acţiuni

Focar de COVID-19 la BCCO Constanţa. Patru poliţişti Antidrog au fost testaţi pozitiv. În fiecare weekend, brigada a fost în Vama Veche, la acţiuni

Sursa Shutterstock

Patru poliţişti de la Crimă Organizată din Constanţa au fost confirmaţi cu Covid-19. Ancheta epidemiologică este în curs de desfăşurare. De remarcat că poliţiştii Antidrog au fost în fiecare weekend la Vama Veche, în acţiune.

Poliţia Constanţa a confirmat existenţa focarului de Covid-19 la Brigada de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Constanţa. 

„Confirmăm faptul că avem 4 poliţişti de la BCCO Constanţa testaţi pozitiv cu Covid-19“, a transmis Andreea Iliescu, purtătoarea de cuvânt a IPJ Constanţa.

Iliescu a precizat că a fost efectuată dezinfecţia sediului, iar ancheta epidemiologică este in curs. 

Poliţiştii de la BCCO au fost în fiecare weekend în acţiune la Vama Veche - loc deosebit de aglomerat, unde autorităţile sanitare au atenţionat de nenumărate ori că este un potenţial focar de infecţie Covid-19, din cauza nerespectării regulilor de distanţare socială, la fel ca la Mamaia. 

Pe aceeaşi temă: 

Poliţia Antidrog şi-a petrecut weekendul la Vama Veche. Consumatorii de stupefiante au fost prinşi în flagrant: de la canabis s-a ajuns la cocaină VIDEO

Prefectul Constanţei a intrat în izolare după ce o angajată a instituţiei a fost confirmată cu noul coronavirus

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: