VIDEO Foame mare la poliţie. Doi agenţi în frunte cu şeful de post de la Mereni i-au furat iepurele unui sătean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camerele de supraveghere i-au surprins pe poliţiştii transformaţi în hoţi.
Camerele de supraveghere i-au surprins pe poliţiştii transformaţi în hoţi.

Ancheta la Poliţia Constanţa. Doi politisti, seful de post si doi agenti de paza au fost filmaţi când fugăreau şi apoi au plecat cu un iepure de 25 kilograme în portbagaj.

Imaginile demne de filmele de comedie au avut loc în comuna constănţeană Mereni. Vasile Şimonca, un bărbat din sat  a auzit într-o noapte zarvă la el la poartă şi când a ieşit a dat nas în nas cu oamenii legii. Aceştia i-au spus că au lovit un iepure cu maşina şi l-au întrebat dacă are iepuri. Discuţia nu  a continuat, dar nea Vasile şi-a verificat camerele de supraveghere.

Omul îşi instalase un sistem de supraveghere care filmează pe timp de noapte pentru că a fost călcat de câteva ori de hoţi. Nu mică i-a fost surpriza să vadă că de data asta hoţii erau chiar poliţiştii. Imaginile surprind momentul în care poliţiştii şi doi agenţi de pază opresc maşinile de serviciu în faţa porţii lui şi încep să-i fugărească iepuroaica belgiană. 

Câteva secunde mai târziu, unul dintre poliţişti se întoarce cu trofeul încă viu şi îl îndeasă în portbagaj. Scena a fost observată de mai mulţi săteni care le-au cerut poliţiştilor să lase iepuroaica în pace, dar oamenii legii le-au râs în nas. 

Adjunctl IPJ Constanţa, comisarul şef Adrian Rapotan a văzut şi el imaginile. Imediat a fost declanşată o ancheta internă. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, oamenii legii riscă să fie sancţionaţi sau să-şi piardă locul de muncă.

 Foame mare la poliţie: poliţişti din Mereni, la furt de iepure

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite