VIDEO Denis, fiul fotbalistului Cosmin Paşcovici, a murit. Mesajul cutremurător al tatălui pentru Naţionala României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Familia lui Cosmin Paşcovici Sursa Facebook Paşcovici Ionela Adina
Familia lui Cosmin Paşcovici Sursa Facebook Paşcovici Ionela Adina

Denis, fiul fotbalistului Cosmin Paşcovici, a murit după o foarte grea şi îndelungată suferinţă. Copilul s-a luptat supraomeneşte cu bolile care-l ţintuiseră la pat.

Denis, fiul fotbalistului Cosmin Paşcovici, a murit joi, 11 octombrie, la doar 14 ani, după o suferinţă grea şi îndelungată.

Încă de la vârsta de 2 ani, copilul trecuse prin numeroase operaţii, intervenţii pe creier pentru îndepărtarea unei tumori canceroase, tratamente dure de chimioterapie şi radioterapie. În ultimul timp nu se mai putea deplasa, fiind imobilizat în căruciorul cu rotile.

Înaintea morţii lui Denis, Cosmin Paşcovici a transmis, cu glasul înecat de lacrimi, un mesaj cutremurător jucătorilor de la Naţională.

„Fiul meu, Denis Paşcovici, a făcut sâmbătă atac cerebral, are creierul inundat cu sânge, nu ştim dacă va mai trăi, dacă va mai putea lupta. Să jucaţi meciul ăsta pentru Denis, pentru băiatul meu luptător, care se zbate între viaţă şi moarte. El este un mare fan al echipei naţionale. Poate o să fie ultimul meci pe care-l va prinde. Să câştigaţi pentru el!“ 

Părinţii s-au luptat din răsputeri pentru vindecarea copilului lor. Fotbalistul, după încheierea activităţii competiţionale (Farul Constanţa, Dinamo Bucureşti, UTA Arad, Petrolul Ploieşti, 1 meci la Naţională etc), a plecat să muncească în străinătate, la munci agricole, pentru a face rost de bani pentru îngrijirea medicală a lui Denis. 

„Eşti un super erou. Eşti minunea noastră, cel mai puternic, cel mai frumos!“, îi spuneau lui Denis mama şi tatăl lui.

Soţii Paşcovici mai au o fetiţă mai mică, Ema. 

Mama lui Denis, Ionela Adina, a postat un mesaj de rămas-bun pe Facebook - „Zbor lin, Denis“, deasupra unei poze cu următorul text: „Te voi iubi mereu şi te voi păstra pe veci în inima mea, pentru că acolo... ai locul tău, pe care nimeni nu-l va putea ocupa vreodată!“. 

Denis şi Cosmin Paşcovici Sursa Facebook Paşcovici Mihai Cosmin

„Ai fost elevul meu! Curat, senin, în lumea ta neînţeleasă de minţi ca ale noastre, întunecate de obtuzitatea vremurilor! Te-ai jucat, ai râs, te-ai descălţat de şosetele pe care nu le suportai niciodată. Ai atins cu aripa sufletul meu de învăţător. Dragul meu drag! Copilul meu cu miros de lapte şi iarbă! Ai pierdut lupta! Zboară, Denis! Rămâi în lumină... aşa cum ai fost întotdeauna! Dumnezeu să te odihnească!“, a scris învăţătoarea lui Denis, prof. Monica Şerban de la Colegiul Naţional de Arte Regina Maria din Constanţa. 


„S-a stins un înger de copil, iar pierderea este aproape imposibil de realizat. În aceste clipe grele prin care trece familia Pascovici, echipa şi clubul FC Farul Constanţa sunt alaturi de ei în aceste momente triste. Sincere condoleanţe!“, a transmis Farul Constanţa. 

„Mesaj pentru tricolori! În această seară s-a stins din viaţă Denis, băiatul fostului internaţional Cosmin Paşcovici. Tatăl său le transmisese tricolorilor, la Vilnius, ultima dorinţă a fiului aflat în suferinţă după un atac cerebral. Acesta este mesajul (VIDEO MAI SUS) pe care jucătorii echipei naţionale l-au primit acum, la şedinţa dinaintea partidei Lituania-România. Federaţia Română de Fotbal şi Echipa naţională de fotbal a României transmit condoleanţe şi sunt alături de familia îndurerată. Odihneşte-te în pace, Denis!“, a postat pe Facebook Echipa naţională de fotbal a României. 

Pe aceeaşi temă: 

Eveniment de caritate pentru Denis, fiul fotbalistului Cosmin Paşcovici. Copilul este în comă, după ce a luat două infecţii intraspitaliceşti

Consiliul Judeţean Constanţa îl ajută pe Denis Paşcovici cu 19.000 de euro

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite