Femeie găsită spânzurată într-o clădire abandonată din Tabăra Năvodari

Femeie găsită spânzurată într-o clădire abandonată din Tabăra Năvodari

Tabăra de copii Năvodari

La faţa locului s-a deplasat un echipaj ISU Dobrogea, cu 5 pompieri, şi un echipaj medical din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Poliţiştii au reuşit să o identifice pe femeia găsită spânzurată în Tabăra Năvodari. Este vorba despre o persoană de 41 de ani, cu domiciliul în oraşul Constanţa, care, se pare, suferea de depresie.

Din primele informaţii, trupul femeii spânzurate ar fi fost descoperit miercuri, 7 noiembrie, între etajul 1 şi parter, în exteriorul unei clădiri abandonate din Tabăra Năvodari.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj ISU Dobrogea pentru degajarea trupului şi un echipaj medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa.

„În jurul orei 06:40, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari au fost sesizati de către o femeie să intervină în zona unei clădiri dezafectate (tabăra Navodari, cantina Victoria), unde se afla trupul neînsufleţit al unei persoanei, femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani. Identitatea victimei nu a fost stabilită până la acest moment. Cercetările la faţa locului continuă”, a transmis IPJ Constanţa.

Pe aceeaşi temă:

Şeful Poliţiei Locale Tuzla s-a spânzurat în sediul instituţiei

Un bărbat s-a spânzurat la silozurile din Portul Constanţa

Interlopul Marius Ursoi, fost campion mondial la kickboxing, s-a spânzurat marţi seara în locuinţa din Eforie

 

Doi criminali s-au spânzurat în Penitenciarul Poarta Albă. Unul îşi ucisese mama, altul - soţia

citeste totul despre: