Femei la putere şi iubirile lor: Mariana Gâju, Corina Martin, Ioana Purcărea şi Aurelia Lăpuşan

Femei la putere şi iubirile lor: Mariana Gâju, Corina Martin, Ioana Purcărea şi Aurelia Lăpuşan

Mariana Gâju, Corina Martin, Ioana Purcărea şi Aurelia Lăpuşan

Adevărul de Seară Constanța vă prezintă patru povești de dragoste ale căror protagoniste sunt femei cunoscute ale Constanței: Mariana Gâju, Corina Martin, Ioana Purcărea și Aurelia Lăpușan.

Ştiri pe aceeaşi temă

CITEȘTE AICI DESPRE IUBIRILE DIN VIAȚA IOANEI PURCĂREA ȘI AFLĂ CUM ȘI-A CUNOSCUT SOȚUL AURELIA LĂPUȘAN

CORINA MARTIN - Promoter-ul litoralului românesc

Corina Martin l-a întâlnit pe Dumitru Martin în drum spre Japonia, în urmă cu 13 ani. „Ne-am cunoscut într-un avion, într-o delegaţie de oameni de afaceri organizată de primărie, pentru înfrăţirea oraşelor Constanţa şi Yokohama“, remem orează ea. Între Amsterdam şi Tokio, a crezut că aude cuvinte şi vede pasaje dintr-un film. „Mi-amspus că totul se va termina la finalul călătoriei. Cu toate acestea, după primele 11 ore de zbor mi-a spus că oriunde mă voi duce, voi fi soţia lui“, îşi aminteşte ea. Dar călătoria abia începea.

Au învins destinul

„La vremea când ne-am cunoscut, verdictul medicilor îi mai dădea două luni de viaţă soţului meu. Au trecut 13 ani de atunci şi au venit pe lume doi băieţi minunaţi, Adrian (10 ani) şi Cristian (9 ani), alături de cele două fiice pe care le avem, câte una din prima căsătorie a fiecăruia - Laura Cezara (16 ani), fiica mea şi Simona Raluca (26 de ani), fiica lui“, spune Corina Martin. Laura a fost înfiată de Dumitru Martin, ce este deja bunic, având o nepoţică de la Simona.

Bărbatul care o completează

După o despărţire pronunţată abia după patru ani la Curtea Supremă de Justiţie, cu amănunte deloc plăcute, Corina Martin (42 de ani) a luptat mult pentru noua ei iubire. Greutăţile nu se opreau aici. După ce a învins un diag-nostic de cancer, soţul ei a avut de depăşit un infarct suferit în momentul în care un divorţ ce părea să nu se mai sfârşească le ameninţa cuplul.

MARIANA GÂJU - Primăriţa de fier

Pentru Mariana Gâju, primăriţa de la Cumpăna, 2010 este anul cifrelor rotunde. Pe 26 martie împlineşte 50 de ani, iar în iunie aniversează 30 de ani de căsnicie, dar şi 10 ani de când conduce comuna. „Dacă nu ar fi fost soţul meu, Nicolae, un om pe care l-am ţinut departe de lumea aceasta agitată a politicii, nu aş fi ajuns aici. Eu sunt o persoană foarte credincioasă şi acest lucru m-a ajutat în momentele de cumpănă“, mărturiseşte Mariana Gâju.

„Mă aştepta cu un măr“

Mariana Gâju a crescut într-o familie săracă, cu tată de-al doilea, cu multe probleme, însă a reuşit să le ofere tuturor din jur un trai mai bun. „Am o soră stabilită în Italia, dar aici, în Cumpăna, mi-a rămas o verişoară, care stă la o aruncătură de băţ de casa noastră. Maria Robu se numeşte şi îmi este a doua soră“.

Pe soţul său îl cunoaşte din şcoala generală. „Amândoi suntem din Cumpăna, născuţi şi crescuţi aici. Când urmam cursurile de contabilitate la Constanţa, făceam naveta şi în capătul comunei era o staţie de autobuz. Acolo mă aştepta în fiecare seară cu un măr în buzunar“, povesteşte ea.

Familia

„Soţul meu mi-a spus că sunt sensul vieţii lui. Iar cel mai frumos cadou este băiatul, Constantin Iulian, care împlineşte 24 de ani“, spune mândră primăriţa. Absolvent de Ştiinţe Politice, fiul a fost îndrumat de mama lui spre specializarea Integrare Europeană. Marele regret al primăriţei este că are un singur copil. Pentru că primăria este casa ei, la familia Gâju stâlpul casei este soacra Maria, care are grijă de gospodărie.

CITIȚI ÎN ADEVĂRUL DE SEARĂ CONSTANȚA POVEȘTILE COMPLETE ALE CELOR DOUĂ FEMEI DE CARIERĂ

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările