VIDEO Femei atacate de un violator în serie. Victimele puteau să-i fie mamă sau bunică

VIDEO Femei atacate de un violator în serie. Victimele puteau să-i fie mamă sau bunică

Violator în serie adus la sediul Poliţiei Constanţa Sursa IPJ CT

Un tânăr acuzat de viol şi alte infracţuni a fost prins la mai multe luni de la comiterea faptelor. Cele două femei care i-au căzut victime au depus plângere la Poliţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Violurile s-au întâmplat în Topalu în decursul lunilor decembrie 2017 - septembrie 2018.
 
Prima femeie atacată este o bătrână în vârstă de 77 ani din Topalu, care a fost siluită de trei ori în perioada 25 decembrie 2017 - 1 februarie 2018. 
 
Femeia a depus plângere la Poliţie, dar făptaşul n-a fost găsit. 
 
În septembrie, el a comis din nou infracţiunea, de data asta asupra unei femei de 41 ani. Şi ea a depus plângere, dar între timp şi-a retras-o, anchetatorii constatând că ea nu are discernământ.
 
Violatorul în serie a fost prins, în cele din urmă. El şi-a recunoscut faptele motivând că atunci era beat. 
 
A fost propus spre arestare, iar instanţa a emis în seara de joi, 5 februarie, mandat pentru 30 zile. 
   
 
Iată comunicatul Poliţiei Constanţa:
 
Urmare a cercetărilor în cazul comiterii a patru infracţiuni de viol, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale al IPJ Constanţa au identificat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, bănuit de comiterea faptei.
 
Astfel, în perioada 25 decembrie 2017 – 1 februarie 2018, respectiv noaptea de 7/8 septembrie 2018, tânărul în cauză ar fi comis faptele asupra a două femei, în vârstă de 41, respectiv 77 de ani, ambele din localitatea Topalu, judeţul Constanţa.
 
În sarcina tânărului au fost reţinute infracţiunile de viol (patru fapte materiale), violare de domiciliu (patru acte materiale), violare de domiciliu (patru fapte materiale), lovire sau alte violenţe (două fapte materiale) şi furt calificat (un act material), de fiecare dată acţionând premeditat şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Poliţiştii constănţeni l-au identificat si reţinut pe tânăr, la data de 04.02.2019, pe o perioadă de 24 de ore şi l-au introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanţa, iar la data de 5 februarie va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.“ 
 
Pe aceeaşi temă: 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: