VIDEO Feerie la Constanţa. Orăşelul Copiilor a fost inaugurat cu un spectaculos foc de artificii

VIDEO Feerie la Constanţa. Orăşelul Copiilor a fost inaugurat cu un spectaculos foc de artificii

Foc de artificii la Constanţa

Joi seara a fost inaugurat Orăşelul Copiilor din Constanţa, care în acest an a fost amenajat în Parcul Piticilor din Tăbăcărie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tărâmul magic al Crăciunului a fost neîncăpător joi seara pentru copiii şi părinţii care au venit să trăiască magia sărbătorilor de iarnă.
 
Ei au fost întâmpinaţi de personajele din poveşti şi de milioane de beculeţe care vestesc apropierea Crăciunului. Seara s-a sfârşit cu un superb foc de artificii
 
Pe tărâmul magic al Crăciunului a fost adus un brad înalt de zece metri care a fost luminat feeric. Cu ghirlande luminoase au fost împodobiţi şi ceilalţi copaci din parc. Totodată, au fost montate 20 de căsuţe de unde se pot cumpăra obiecte tradiţionale de Crăciunşi dulciuri. 
 
În mijlocul locului de joacă s-a construit „Castelul Fermecat“, pe a cărei scenă vor urca artişti şi animatori. În fiecare joi, vineri, sâmbătă şi duminică aici vor avea loc spectacole între orele 18.00-20.00.
 
Dimineaţa, începând cu ora 9.00, se deschid atelierele: de dulciuri magice, de desen şi cel de educaţie civică, de arta conversaţiei, de bune maniere pentru copii. 
 
În atelierele lui Moş Crăciun, copiii vor fi antrenaţi în multiple activităţi educative şi artistice. Îi vor scrie scrisori Moşului, care şi-a deschis o ambasadă în Orăşelul Copiilor sau vor fi jurnalişti la gazeta Moşului. 
 
Micuţii vor deveni bucătari, actori, dansatori, vor învăţa să deseneze, să scrie şi să citească poveşti, să facă jucării şi multe altele. 
 
Festivalul Iernii durează până în data de 31 decembrie când se mută în Piaţa Ovidiu, unde va avea loc petrecerea de Revelion. 
 
Şi oraşul Constanţa va fi iluminat, proiectul ridicându-se la aproape patru milioane de lei. Decebal Făgădău, primarul oraşului, a anunţat că în acest an numărul beculeţelor este mai mare, fiind montate lumini decorative în mai multe cartiere. 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările