Fată de 17 ani, ameninţată de fostul prieten că o pune „la matrimoniale”. „O să te sune lumea să te întrebe cât e m..a!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Despărţirea dintre cei doi a degenerat în ameninţări cu postarea de poze şi anunţuri pe diferite site-uri specializate în matrimoniale.

Fata are 17 ani şi este elevă la un liceu din Mangalia. Fostul prieten, cel care acum trimite mesaje de ameninţare, are 19 ani şi este din Constanţa.

Mesajele trimise de Ionuţ V. au fost postate public de o colegă a fetei de 17 ani. „În ce lume trăim? Prietena mea s-a despărţit de acest baiat care o ameninţă că-i pune poza de profil pe matrimoniale. Aveţi grijă cu ce băieti vă încurcaţi”.

„Ţi-ai bătut joc de mine? Să vezi unde o să ajungi tu şi numărul tău. Eşti proastă că faci cu mine de astea. Fii atentă ce faze frumoase îţi fac... Dacă nu o să te sune lumea să te întrebe cât e m..a să mă faci cuţu. Gata. Pa. Te rezolv eu”, îi scrie Ionuţ fostei sale prietene.

După apariţia publică a acestor mesaje, furia tânărului s-a îndreptat împortiva colegei care a postat mesajele. Dacă iniţial solicita ştergerea acestora, băiatul a trecut la ameninţări: „O să o caute lumea, deja m-au sunat băieţii să mă întrebe de ea”.

Cele două fete susţin că intenţionează să meargă la poliţie dupăorele de curs.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă

Pe aceeaşi temă:

Ce pedeapsă vor primi cei care vorbesc la telefon sau transmit live în timp ce conduc

Foc de avertisment pentru prinderea unui puşti fără permis care a furat un autoturism. Urmărit de oamenii legii, el a lovit patru maşini

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite