Fată de 16 ani, bătută şi obligată să se prostitueze pe litoral. Proxenetul era şi traficant de droguri

Fată de 16 ani, bătută şi obligată să se prostitueze pe litoral. Proxenetul era şi traficant de droguri

Arhivă

Poliţiştii au făcut mai multe percheziţii în Techirghiol şi Eforie. Proxenetul, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat preventiv.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr de 29 de ani a intrat în vizorul DIICOT Constanţa după ce,  în cursul anului 2019, „a recrutat, determinat şi exploatat sexual o minoră, în vârstă de 16 ani, pe raza judeţelor Sibiu şi Constanţa, în vederea obţinerii de foloase materiale”, spun anchetatorii.

Fata a fost transportată iniţial în Sibiul, la domiciliul proxenetului unde a fost obligată să se prostitueze aproximativ două săptămâni.

După aceea, fata a fost mutată pe litoral, în municipiul Constanţa, într-un apartament închiriat unde a continuat să practice prostituţia. „După o săptămână, nemulţumit de încasări, inculpatul D. A.-R. i-a propus victimei să revină în municipiul Sibiu, iar la refuzul acesteia, inculpatul a recurs la agresiuni fizice, provocându-i leziuni ce au necesitat 6-7 zile de îngrijiri medicale”, arată procurorii.

Pentru a atrage clienţi, tânărul a publicat pe diferite site-uri de profil anunţuri.

În urmă cu câteva zile, procurorii DIICOT Constanţa, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, au efectuat un număr de 4 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Constanţa (3 în localitatea Techirghiol şi una în oraşul Eforie), cu ocazia cărora la locuinţele inculpaţilor au fost identificate şi ridicate 276 de comprimate ecstasy, 565 grame de cannabis, 35 de plicuri conţinând substanţe cu efect psihoactiv, 8 telefoane mobile şi 7 cartele SIM, 2 grindere, 2 cântare electronice, suma de 2.300 lei, precum şi documente cu valoare probatorie.

„În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a reţinut faptul că, în cursul anilor 2017 - 2019, inculpatul D. A.-R., în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a procurat din Olanda şi introdus în ţară, fără drept, mai multe colete conţinând disimulate cantităţi importante de droguri, pe care ulterior le-a comercializat pe piaţă ilicită din judeţul Constanţa atât personal cât şi prin intermediul celorlalţi inculpaţi, obţinând astfel foloase materiale injuste.

Alături de tânărul care a racolat fata de 16 ani, procurorii au reţinut, iar instanţa a decis arestarea preventivă pentru 30 dezile, încă alte trei persoane. Toţi sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori, proxenetism, introducere în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Constanţa şi al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile „Tomis” Constanţa.

Pe aceeaşi temă:

Noi detalii în cazul preotului pervers din Arhiepiscopia Tomisului. A vrut să facă sex cu o fetiţă de 10 ani din Mangalia

Preotul din judeţul Constanţa cercetat într-un dosar de pornografie infantilă a fost reţinut de DIICOT Iaşi


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: