Farmecul Constanţei interbelice: expoziţie virtuală a bijuteriilor arhitecturale din centrul vechi al oraşului

Farmecul Constanţei interbelice: expoziţie virtuală a bijuteriilor arhitecturale din centrul vechi al oraşului

Farmecul oraşului FOTO Constanta Old Memories

Cu prilejul Zilei Mondiale a Oraşelor, Primăria Municipiului Constanţa împreună cu Ordinul Arhitecţilor din România - Filiala Dobrogea organizează vineri, 30 octombrie, expoziţia virtuală „Peninsula interbelică”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Expoziţia va fi vernisată de către arhitectul Radu Cornescu, începând cu ora 11:00 pe pagina de Youtube a Primăriei Constanţa.
 
Organizată în cadrul proiectului „ALT/BAU – soluţii alternative şi integrate pentru activarea clădirilor neutilizate”, expoziţia va prezenta bijuteriile arhitecturale din centrul istoric al Constanţei, realizate în stilul modernist, pentru care municipalitatea, cu ajutorul Grupului de lucru URBACT, constituit din reprezentanţi ai organizaţiilor şi instituţiilor interesate, studiază soluţii pentru activarea lor.
 
Proiectul ALT/BAU reprezintă o reţea de transfer prin care, timp de doi ani, toate oraşele participante împărtăşesc idei, soluţii, dar şi modele de succes prin care au reuşit să dea o a doua şansă clădirilor istorice degradate.
 
 

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările