Expoziţie de afişe din colecţia Getei Deleanu, la Biblioteca Judeţeană

Expoziţie de afişe din colecţia Getei Deleanu, la Biblioteca Judeţeană

Geta Deleanu aduce în faţa publicului colecţia sa de afişe                          FOTO FB Geta Deleanu

Colecţia muzeografului Geta Deleanu cuprinde zeci de afişe din perioade diferite te timp, toate fiind cu teme culturale. Expoziţia se va deschide sâmbătă, 14 octombrie, la Biblioteca Judeţeană I. N. Roman din Constanţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Muzeograful Geta Deleanu vă aşteaptă sâmbătă, 14 octombrie, la deschiderea expoziţiei de afişe din colecţia personală adunată în mai bine de 20 de ani.

Evenimentul se va desfăşura, începând cu ora 11.00, la Biblioteca Judeţeană I.N. Roman din Constanţa. În deschidere va vorbi profesorul universitar Angelo Mitchievici, scriitor, critic literar şi preşedintele filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor.

„Dragi prieteni, vă aştept sâmbătă, la ora 11, la Biblioteca Judeţeană la deschiderea expoziţiei de afişe din colectia mea. Va vorbi Profesorul Universitar Doctor Angelo Mitchievici scriitor şi critic literar, de artă şi film. Expoziţia se desfăşoară sub egida Asociaţiei Artişti Dobrogeni a cărei preşedinte este plasticiana Mirela ( Mira) Turtoi”, este mesajul postat de către Geta Deleanu.

Pe aceeaşi temă:

Dacian Cioloş, vizită-surpriză în Vama Veche, la vernisajul expoziţiei foto în care este personaj principal

Lagărul numit România: o expoziţie în premieră cu mărturii dureroase din perioada comunistă

Cum arăta viaţa noastră în comunism: închisori, lagăre de muncă, alimente pe cartelă, pionieri şi primul Abecedar


 

citeste totul despre: