Experiment pe Facebook: „Îi dau cerşetorului un leu pentru fiecare like“. Omul străzii a primit 250 de lei, după o oră

Experiment pe Facebook: „Îi dau cerşetorului un leu pentru fiecare like“. Omul străzii a primit 250 de lei, după o oră

Cerşetorul care a primit bani din like-uri FOTO Sorin Psatta

Sorin Psatta, constănţeanul care şi-a scris memoriile pe Facebook, a făcut astăzi un experiment inedit: a dat unui cerşetor câte un leu pentru fiecare like primit la poză.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Este 12 şi 25, sunt în staţia de tramvai, pe bancă doarme un boschetar, aşa că m-am gândit să testez rapid puterea Facebook-ului: dacă tot se zice că like-urile nu ţin de foame o să stau lângă el 10 minute şi, la sfârşit, o să-i dau câte un leu pentru fiecare like strâns în perioada asta, spunându-i că-i de la voi, my friends...“, a scris el pe pagina personală de Facebook. 
 
La scurt timp, postarea a devenit virală. După o oră, cerşetorul a fost trezit din somn şi a primit suma de 250 de lei. „Sunt convins că el crede că încă visează hehe... Thank you, my friends, Facebook“, a spus Sorin Psatta.
 
Sorin Psatta s-a născut la Constanţa, dar s-a naturalizat în Bucureşti. El este nepotul actorului Dem Psatta, unul dintre fondatorii teatrului radiofonic în anii `30. 
 
Maestrul Victor Rebengiuc avea să-i spună, în anii `90, că era un fan al bunicului său: „Aaa, ce voce grozavă avea bunicul, când eram tânăr nu mă puteam dezlipi de aparat la emisiunile lui de teatru radiofonic“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările