EXCLUSIV VIDEO Planul ascuns al impresarului-bătăuş: a înlocuit-o pe Alexandra Stan cu o blondă din Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marcel Prodan, managerul şi producătorul Alexandrei Stan, avea un plan bine pus la punct să o înlocuiască pe solista care a cunoscut succesul internaţional. A ales o ucraineancă blondă, suplă, care seamană cu Alexandra Stan, i-a scris mai multe piese şi a apărut în videoclipurile ei în acelaşi rol de poliţist dur.

Fata săracă, de la ţară

Kaiia, pe numele ei adevărat Alina Şleahtiţkaia s-a născut în Iulie 1990 în Ucraina, dar acum stă la Constanţa. Biografia ei oficială spune că familia ei s-a mutat atunci când era mică în Republica Modlova. Tatăl Alinei este ucrainean iar mama este din Moldova. 

Alina a absolvit cursurile liceului Mihai Eminescu şi după aceea a studiat la Colegiul Pedagogic din Cahul, Republica Moldova, la secţiunea "Muzică". Încă din timpul colegiului a urcat pe scenă, dar numai pentru petreceri mici din oraşul natal. Asta până când s-a mutat la Constanţa şi a fost descoperită de Marcel Prodan.

Norocul a dat peste ea atunci când a ajuns la o universitate particulară din Constanţa. Vroia să studieze Jurnalismul, dar i-a surâs ideea unei cariere muzicale. Prodan a convins-o cu rezultatele pe care le avea cu Alexandra Stan şi încet-încet, ucraineanca timidă a ajuns să fie o înlocuitoare pentru o vedetă internaţională care îşi cerea drepturile băneşti din concerte.

Alina devine Kaiia

Prima schimbare a fost numele. Dacă în cazul Alexandrei Stan, numele ei se pronunţă uşor în orice limbă, "Şleahtiţkaia" este imposibil de scris şi pronunţat de oricine în afara republicilor foste sovietice. Marcel Prodan şi colegul său de studio au ales să-l prescurteze şi aşa a apărut Kaia, sau, stilizat "Kaiia". 

Pe pagina ei de Facebook, Kaiia este lăudată că şi-a început cariera atunci când era doar un copil. Coincidenţă sau nu, blonda din Ucraina a urmat acelaşi traseu ca Alexandra Stan. Dacă prima vedetă a lui Prodan a apărut la Festivalul de la Mamaia, cea de a doua a mers la "Faces of Friends Festival" în anii 2008 şi 2009 şi a participat la primul reality show din Moldova - "Star Factory".

Contractul cu MAAN Studio a fost semnat în februarie 2012 şi în mai putin de un an şi jumătate a devenit celebră pe Internet.

"Ferma" blondelor

O simplă privire peste pozele Alinei te duce cu gândul la Alexandra Stan. Cele doua soliste seamănă ca două picături de apă.  Acelaşi nas puţin în vant, parul lung şi blond, până şi datele de naştere le sunt apropiate. Kaiia este mai mică decât Alexandra cu un an şi o lună.

O frază de pe site-ul MAAN Studio (casa de producţie a lui Marcel Prodan şi Andrei Nemirschi) lasă să se întrevadă adevărul despre modul în care managerul bătăuş gândeşte despre Kaiia şi Alexandra. 

"MAAN Studio artist Kaiia is the new addition to our artist “farm”, which also includes the worldwide dance sensation Alexandra Stan." În traducere liberă, Kaiia este ultima adusă în fermă. 

Dacă ne aducem aminte de modul în care şi-a descris Alexandra Stan statutul la studio - "o slugă a lui Marcel Prodan", cuvântul fermă capătă noi conotaţii, iar fetele nu mai sunt staruri, ci "animalele" pe care fermierii le exploatează. 

Videoclipuri la indigo

Marcel Prodan a aplicat aceeaşi tactică şi cu Kaiia atunci când vine vorba de videoclipuri. Încă de la prima ei piesă a fost folosit scenariul “Alexandra Stan”. Blonda e sexy, iar Marcel Prodan apare încă de la început în rolul poliţistului rău.

“Uhodi” înseamnă “Pleacă” în limba rusă. În trei săptămâni piesa are peste 20.000 vizualizări pe YouTube. Clipul piesei este unul de imagine. Nu apare în el decât Kaiia în ipostaze cuminţi, într-o rochie lungă, albă.

Prima melodie interpretată de Kaiia a fost Hit-ul adevărat. Într-un an a ajuns la peste 180.000 vizualizări pe YouTube. Piesa este o colaborare între Kaiia şi Manilla Maniacs - trupa Maan Studio care a lansat, în acelaşi moment, o melodie cu Alexandra Stan - “All my people”.

Aici intră în scenă şi Marcel Prodan. Nu îi lipseşte uniforma de poliţist american, insigna, ochelarii Aviator, lanterna de investigator şi cravata în dungi care l-au adus în prim plan şi în videoclipurile Alexandrei Stan. 

Kaiia lasă rochia albă, lungă pentru o ţinută mai sexy, cu sutienul la vedere. Nici versurile nu sunt mai prejos şi parcă descriu relaţia dintre managerul bătăuş, Marcel Prodan şi Alexandra Stan: "Dragoste nebuna, tu esti nebun, ia-mă mai uşor şi nu mă lăsa să plec".


Citeşte mai multe despre cazul Alexandrei Stan, agresată de managerul ei, Marcel Prodan

Alexandra Stan, audiată de poliţişti timp de trei ore. Iată primele declaraţii ale avocatului solistei

VIDEO UPDATE Alexandra Stan se declară deranjată de jurnalişti. Vrea gărzi de corp care să-i păzească salonul de spital

„Alături de Alexandra Stan“ Mişcare de simpatie pe Facebook pentru vedeta bătută crunt de manager

Plângere la Parchet împotriva lui Marcel Prodan. Alexandra Stan îşi acuză managerul de şantaj

Marcel Prodan, managerul Alexandrei Stan, huiduit pe Facebook

Managerul Alexandrei Stan este huiduit pe Facebook de fani ai Alexandrei Stan care sunt indignaţi de agresiunea suferită de vedetă.

Marcel Prodan, managerul Alexandrei Stan, şi-a desfiinţat contul de Facebook

În dimineaţa de marţi, 18 iunie, Facebook-ul anunţa că pagina lui Marcel Prodan nu mai există: „Sorry, this page isn't available. The link you followed may be broken, or the page may have been removed.“

Cazul Alexandrei Stan nu este singular. Alte vedete bătute de foştii iubiţi sau soţi

Violenţa în cuplu este o experienţă traumatizantă şi o problemă cu atât mai gravă cu cât victimele sunt vedete cu o reputaţie de salvat. Madonna, Rihanna, Dana Războiu şi Ana Maria Georgescu au avut curajul de a vorbi deschis despre dramele prin care au trecut, spre deosebire de alte colege de breaslă care şi-au retras acuzaţiile împotriva presupuşilor agresori.

FOTO Secretul dureros al Alexandrei Stan. Artista are un singur rinichi

Agresiunea suferita de vedeta internaţională Alexandra Stan scoate la iveală amănunte şocante despre starea ei. Tânăra solistă mărturiseşte că se teme pentru viaţa ei pentru că nu are decât un rinichi, iar managerul a lovit-o şi acolo.

VIDEO Alexandra Stan a fost internată de urgenţă: „Nu am avut niciun accident de maşină. Managerul m-a bătut până m-a băgat în spital“

Fanii cântăreţei Alexandra Stan au fost informaţi duminică, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a artistei, că aceasta ar fi suferit un accident rutier. Astăzi, Alexandra Stan a dezvăluit adevărul din spatele aşa-zisului accident auto.



 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite