EXCLUSIV FOTO Ziua Izabellei. Încep să curgă darurile de fiţe pentru fata din Constanţa care a înnebunit Internetul. 155.000 de oameni vor să vină la ziua ei

EXCLUSIV FOTO Ziua Izabellei. Încep să curgă darurile de fiţe pentru fata din Constanţa care a înnebunit Internetul. 155.000 de oameni vor să vină la ziua ei

Priveliştea care va fi admirată de Izabella de ziua ei. FOTO RAS Tuzla

Ziua Izabellei se apropie cu paşi repezi şi pe lângă cei care i-au promis că vor veni la eveniment, nimeni nu s-a gândit să facă un lucru bun pentru Izabella. Prima oferta a venit însă de la Aerodromul Tuzla. Piloţii de acolo îi propun Izabellei un cadou de neuitat - un zbor cu avionul peste litoralul românesc al Mării Negre.

Ştiri pe aceeaşi temă

Propunerea a venit prin intermediul ziarului Adevărul. Reprezentanţii Regional Air Services Tuzla au văzut articolele publicate pe adevarul.ro şi au decis să o ajute pe Izabella să se bucure de o zi de naştere ca-n poveşti. 
 
“Izabella ne-a devenit simpatica", a mărturisit pentru Adevărul Cristina Mitchievici, managerul comercial al RAS Aeroport Tuzla. "Sunt convinsă că tot ce a făcut ea a fost făcut cu inocenţă. Sunt unii oameni care au reacţionat din simpatie, dar fata a fost şi victima unor glume nepotrivite. Ea e un copil de 12 ani care a vrut să comunice online cu alţii. Greşeala ei e una simpatică şi povestea ne-a impresionat. Cred că ar trebui să se simte specială!", a adăugat Cristina Mitchievici.
 
 
 
Izabella va avea şansa să zboare deasupra litoralului cu un avion Diamond 20 Katana. Copila poate alege să-şi vadă şi casa, spun piloţii de la Tuzla, dar distanţa până în comuna Cobadin este mai mare şi drumul e plictisitor. Cel mai inedit traseu rămâne cel de peste staţiunile de la Marea Neagră. 
 
Plecarea în spectaculoasa cursă se poate face oricând. Izabella este cea care decide dacă va zbura chiar de ziua ei, sau mai devreme. Avionul ales este unul folosit în mod normal pentru Şcoala de aviaţie. În cabină se va afla doar mica vedetă a Facebook-ului şi pilotul. Dacă îi este teamă, copila poate cere să fie însoţită de mama ei şi atunci zborul va fi făcut cu un alt aparat.
 
Regional Air Services Tuzla are patru astfel de avioane şi piloţii spun că senzaţia este una foarte plăcută. Un Diamond 20 Katana are o cabină acoperită de o cupolă de sticlă şi poţi să simţi cum vibrează curenţii de aer deasupra ta. Zborul de agrement nu va avea loc la o înălţime foarte mare, aşa că Izabella va putea să se bucure de peisajul superb peste care va trece. 
 
Cristina Mitchievici spune că atunci când va fi mai mare, dacă se îndrăgosteşte de zbor, Izabella va putea să urmeze cursurile Şcolii de Aviaţie de la Tuzla. O elevă de doar 15 ani din Constanţa a trecut recent de toate testele pentru a deveni pilot. 
 
Izabella a devenit cunoscută de toată lumea după ce a creat din greşeală o pagină de Facebook, cu toate că nu avea voie, dată fiind vârsta ei prea mică. Copila din comuna constănţeană Cobadin voia să-şi invite prietenii la Ziua ei de naştere. În doar câteva ore însă, evenimentul Ziua Izabellei a devenit cunoscut în toată România şi aproape 200.000 persoane şi-au anunţat intenţia de a participa la momentul de pe 14 martie. 
 

 

Priveliștea care va fi admirată de Izabella de ziua ei. FOTO RAS Tuzla

Imagini din aceeasi galerie
 • Priveliștea care va fi admirată de Izabella de ziua ei. FOTO RAS Tuzla
 • Izabella va avea o cu totul altă zi de naștere față de cea de anul trecut. FOTO Arhiva Personală V.S.
 • Izabella și calculatorul care a făcut-o celebră. FOTO Arhiva personală V.S.
 • O plimbare cu avionul Diamond 20 Katana. FOTO RAS Tuzla
 • Peisajul de la sol este la fel de frumos. FOTO RAS Tuzla
 • Aerodromul Tuzla la decolare. FOTO RAS Tuzla
 • Hangarul de la Tuzla este impresionant pentru un amator. FOTO RAS Tuzla
 • O plimbare deasupra litoralului românesc. FOTO RAS Tuzla
 • Piloții au un cadou. FOTO RAS Tuzla
 • Podul de la Agigea va fi admirat de Izabella. FOTO RAS Tuzla
 • Peisaj de Ziua Izabellei. FOTO RAS Tuzla
 • Litoralul românesc este la fel de frumos din aer. FOTO RAS Tuzla
 • Cazinoul din Constanța văzut dintr-o altă perspectivă. FOTO RAS Tuzla
 • O plimbare deasupra municipiului Mangalia. FOTO RAS Tuzla
 • Cristina Mitchievici, manager comercial al RAS Tuzla. FOTO Arhiva personală C.M.
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările