Eveniment IT la Constanţa: „Cum să faci infrastructura de computere mai eficientă?“

Eveniment IT la Constanţa: „Cum să faci infrastructura de computere mai eficientă?“

Sistemele IT, tema de discuţie a evenimentului de la Constanţa

Specialişti în IT se reunesc la Constanţa pentru un eveniment în premieră, dedicat în exclusivitate eficientizării infrastructurii de computere. Seminarul IT Efficiency este organizat de Lasting Systems joi, 15 martie, ora 10, la Hotel Bulevard de pe Bulevardul Mamaia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Experţi IT ca Daniel Tănase (Fujitsu Technology Solutions), Radu Cornilă şi Octavian Vlad (Lasting System), Bartek Moczulski (Barracuda Networks) şi Sorin Oprescu (D-Link) vor explica pe larg cele mai recente inovaţii în ceea ce priveşte mediile virtuale şi soluţiile pentru securitatea infrastructurii IT, precum cele mai recente aplicaţii destinate creşterii eficienţei şi profitabilităţii afacerilor.

Organizatorii dau asigurări că principalele subiecte discutate la IT Efficiency vor ajuta cele peste douazeci de companii participante să găsească soluţia potrivită, astfel încât să gestioneze eficient resursele infrastructurii IT a companiei, pentru a obţine rezultate mai bune cu resurse mai puţine, să optimizeze operaţiunile şi să controleze costul acestora.

Lasting Systems reprezintă un grup de companii cu trei direcţii de activitate: distribuţie de sisteme, componente şi periferice IT, dezvoltare software şi soluţii IT (in Timisoara, Bucuresti si Cluj).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările