Eveniment inedit: Maratonul Nisipului, în staţiunea Mamaia

Eveniment inedit: Maratonul Nisipului, în staţiunea Mamaia

Iubitorii sportului sunt aşteptaţi la Maratonul Nisipului FOTO Adevărul

Duminică, 13 aprilie, începând cu ora 11.00, toţi iubitorii sportului sunt aşteptaţi în staţiunea Mamaia pentru a lua startul Maratonului Nisipului.

Competiţia sportivă se adresează atât alergătorilor amatori, cât şi sportivilor de performanţă, care au posibilitatea de a opta pentru mai multe curse, precum: proba de maraton individual pe distanţa de 42,195 km (4 bucle), proba de semi-maraton individual pe distanţa de 21 km (2 bucle), proba de maraton ştafetă pe distanţa de 4 x 10,55 km (1 buclă), cursa individuală pe distanţa de 10 km (1 buclă) şi cursa populară pe distanţa de 5 km (1/2 bucle).

Startul va fi dat din staţiunea Mamaia, din dreptul plajei Radio Vacanţa până la punctul intermediar de întoarcere (5 km) şi înapoi la start, traseu care reprezintă o buclă de 10 km.
Evenimentul de la malul mării conţine şi o cursă populară de 5 km, care se va desfăşura sâmbătă, 12 aprilie 2014, începând cu ora 11.00.

Persoanele interesate încă se pot înscrie online pe site-ul www.maratonulnisipului.ro.
Evenimentul Maratonul Nisipului este organizat de Asociaţia Sportivă SanaSport, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Constanţa şi Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral.

„Acest demers al nostru nu se adresează numai profesioniştilor, ci şi iubitorilor de sport care pot veni alături de noi şi pot participa gratuit la cursa populară de 5 km. Le mulţumesc în mod deosebit tuturor membrilor Asociaţiei pentru sprijinul acordat şi partenerilor acestui proiect care va deveni o tradiţie la malul mării”, a spus preşedintele Asociaţiei Sportive SanaSport din Constanţa, Daniel Antonaru.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: