Eroii din filmul „Şi caii sunt verzi pe pereţi“, mai ghinionişti decât Al Bundy GALERIE FOTO

Dan Chişu, Adrian Titieni, Anca Florescu (fostă parteneră a Nicoletei Luciu în trupa Laguna), Ionuţ Vişan şi Tudor Smoleanu au stat de vorbă cu cinefilii din Constanţa veniţi să vadă premiera.

Ştiri pe aceeaşi temă

Echipa filmului „Şi caii sunt verzi pe pereţi“ a fost prezentă sâmbătă seara, 3 noiembrie, la proiecţia de gală de la Cityplex.

Dan Chişu, Adrian Titieni, Anca Florescu (fostă parteneră a Nicoletei Luciu în trupa Laguna), Ionuţ Vişan şi Tudor Smoleanu au stat de vorbă cu cinefilii din Constanţa veniţi să vadă premiera.

GALERIE FOTODan Chişu este producător, scenarist şi regizor al acestei comedii amare. Filmul este pe ecrane din 2 noiembrie şi a avut premiera la Constanţa, după Bucureşti şi Brăila, oraşul natal al lui Chişu.

„Este o poveste despre iluzia de a te îmbogăți în România. Într-o țara în care poveștile izbitoare despre a câștiga bani ușor sunt peste tot, cineva crede că un astfel de lucru nu este doar posibil, dar este și ușor realizabil.

Povestea urmează două destine: cel al unui cuplu de tineri, Marius și Cosmina, care ar fi putut deveni bogați; iar celălalt urmărește povestea a doi adulți, Tocitu și Buzilă, care din cauza lipsei lor de cunoștințe atunci când vine vorba de tehnologia modernă, sunt păcăliți de un spam primit pe e-mail, intră într-o loterie online falsă și pierd toate economiile lor.

Poveștile se întâlnesc la sfârșit, când se pierde orice speranţă şi refuză singura lor şansă de a se îmbogăți. În cele din urmă ne dăm seamă că iluzia de a deveni bogat pune oamenii obișnuiți în situații extraordinare“, declară regizorul Dan Chişu.

Ce câştigă spectatorii de la noul film? „Eu sper că oamenii vor câştiga o poveste“, a afirmat Chişu.

Dacă vreţi să vă amuzaţi, mergeţi la „Şi caii verzi sunt pe pereţi“! La un moment dat, însă, veţi plânge.

Filmul se bucură de participarea extraordinară a actorilor Coca Bloos, Constantin Ghenescu şi Dragoş Bucur.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările