VIDEO Elicoptere militare americane survolează litoralul: „Bucuraţi-vă că nu sunt ruşi“

VIDEO Elicoptere militare americane survolează litoralul: „Bucuraţi-vă că nu sunt ruşi“

Elicopter american survolează plaja din sudul litoralului Captură video

Două elicoptere americane au fost filmate în acest weekend în timp ce survolează deasupra litoralului românesc: de la Mamaia la Vama Veche.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai mulţi turişti care se află în minivacanţa de Rusalii pe litoral s-au speriat când au văzut două elicoptere americane survolând deasupra plajei, conform www.digi24.ro, aparatele de zbor fiind văzute în Vama Veche, Mamaia şi Venus.  
 
„Două elicoptere au venit din largul mării spre plajă, unul a venit până la geamandură”, a povestit Alexandru D. T. pentru www.digi24.ro.
 
Cititorii care au văzut aparatele de zbor survolând şi în alte staţiuni au comentat pe pagina de Facebook a postului de televiziune. „Au trecut şi ieri... nu mi se pare că au pus pe cineva în pericol... au fost în afara zonei cu turişti deasupra apei... super maşini şi super piloţi... găşiţi şi voi chestii care să conteze şi terminaţi cu prostiile astea... eventual schimbaţi titlul, "Spectacol aerian gratuit"... chiar e...“, a spus unul.
 
„Le-am văzut la Năvodari.au făcut nişte manevre spectaculoase. Unul s-a ridicat aproape cu botul în sus şi a urcat în poziţie verticală. Nu ştiu dacă asta era chiar o ştire. Sunt mai periculoase pt turişti scuterele pe care se urcă toţi imbecilii, decât elicopterele de lupta manevrate de profesionişti““, a comentat un altul.
 
„Mie mi-a plăcut, aşa au făcut şi ieri în Mamaia. Le-am făcut cu mâna împreună cu fiica mea.
E fain să vezi tehnică militară atât de aproape mai ales pe timp de pace. Bucuraţi-va că nu sunt ruşi, bă“, a încheiat, haios, un altul.
 
„Nu e nimic de speriat“, crede un alt telespectator. „Şi aşa aţi avut parte de spectacol gratuit al armatei americane şi ale lor Black Hawk. Nu e nimic de speriat. Dar se vede că romanul nu apreciază nimic ce e frumos şi nepericulos. Mai treceţi şi voi pe la Air Show-urile din ţară. Mai ales la BIAS“.
 
 
FOTO Eugen Lapusca
 
 
Sursa video DIGI 24

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: