Elevii şi studenţii din trei instituţii de învăţământ vor planta copaci în parcul Casei de Cultură

Elevii şi studenţii din trei instituţii de învăţământ vor planta copaci în parcul Casei de Cultură

Elevii şi studenţii de la trei instituţii de învăţământ din Constanţa se vor întâlni luni, 16 octombrie, la ora 13.00, în parcul de la Casa de Cultură pentru a planta mai mulţi pomi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele trei instituţii de învăţământ aflate în vecinătatea Parcului Casei de Cultură din Constanţa vor organiza cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanţa, luni, un eveniment cu valoare simbolică, prin care doresc să îşi arate concret intenţia de a se îngriji de această oază de verdeaţă a oraşului. 
 
Elevii şi studenţii de la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria”, Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii şi Universitatea „Andrei Şaguna” se vor întâlni luni, 16 octombrie, la ora 13.00, în parcul de lângă şcolile lor pentru a planta mai mulţi pomi. 
 
Nu este prima activitate de acest fel organizată în Parcul Casei de Cultură. În anul 2015, cu prilejul vizitei ambasadorului Africii de Sud la Constanţa, Universitatea „Andrei Şaguna”,  Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii şi Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria” au  desfăşurat o acţiune de voluntariat intitulată „67 de minute în folosul comunităţii”, simbolizând  cei 67 de ani de luptă ai lui Nelson Mandela pentru democraţie. După ce au făcut curăţenie în parc, elevii şi studenţii au plantat şapte puieţi de platan. 
 
citeste totul despre: