Elevii şcolii „Jean Bart“ din Constanţa au fost spiriduşii Moşului

Elevii şcolii „Jean Bart“ din Constanţa au fost spiriduşii Moşului

Cei mici şi cei mai s-au bucurat împreună

Vineri, 5 decembrie 2014, la o creşă din Constanţa a avut loc activitatea „Cine-i Moşul?”, în cadrul proiectului „Copilăria în mişcare”, iniţiat de Şcoala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart”, cu implicarea Consiliului Şcolar al Elevilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

25 de elevi de clasa a VII-a din Şcoala Gimnaziala nr. 18 „Jean Bart” Constanţa au pregătit o activitate cu jocuri, muzică şi mişcare pentru 46 de copii între 1 şi 3 ani de la Creşa nr. 5 din Constanţa. Gazdele i-au aşteptat pe spiriduşii moşului cu chec, ceai cald şi multă, multă bucurie.
 
Voia bună şi veselia s-au instalat imediat, iar minutele au zburat… Inimile lor de copii s-au lipit într-o frumoasă poveste de viaţă. Finalul activităţii i-a găsit pe cei mai mulţi îmbrăţişaţi, fără dorinţa să se mai despartă. 
 
Coordonatorii proiectului sunt: prof. Mihaea Capră şi prof. psiholog Daniela Ghiţoiu, de la Şcoala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart” Constanţa, şi psiholog Elena Dodoiu, de la Serviciul Public Administrare Creşe Constanţa.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările