Elev reţinut pentru şantaj. A vrut să schimbe conducerea liceului printr-un e-mail

Elev reţinut pentru şantaj. A vrut să schimbe conducerea liceului printr-un e-mail

Ofiteri BCCO                                                                                    Arhiva Adevărul

Elevul (17 ani) a fost prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi care a decis ca următoarele 60 de zile să fie plasat sub control judiciar.

În urmă cu aproape două săptămâni, un elev de 17 ani a trimis un e-mail către o unitate de învăţământ din municipiul Constanţa, „prin care ar fi constrâns conducerea instituţiei să îşi prezinte demisia, în mod contrar fiind folosite date şi informaţii personale pe care acesta le-ar fi obţinut în mod ilegal”, spun poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa.

Marţi, 19 mai, poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară pe raza municipiului Bucureşti, la o adresă la care a fost identificat elevul care a trimis e-mailul.

Tânărul de 17 ani a fost reţinut, iar miercuri, 20 mai a fost prezentat în faţa magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi a decis ca elevul să fie plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Pe aceeaşi temă:

Aplicaţia românească ultra-inteligentă care te fereşte de Covid-19. Funcţională de două luni, este ignorată total de statul român: „E dezvoltată în întregime de noi“

Arhiepiscopia Tomisului repetă slujba de Înviere. Credincioşii sunt chemaţi să ia, din nou, Lumină 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: