Elena Udrea despre vizita nocturnă la Cotroceni: „Este un lucru obişnuit“

Elena Udrea despre vizita nocturnă la Cotroceni: „Este un lucru obişnuit“

Elena Udrea

Prezentă la Constanţa la o conferinţă a Consiliului Judeţean, ministrul Turismului Elena Udrea a spus că vizitele nocturne sunt un lucru obişnuit la Cotroceni. „Am văzut că s-a creat o adevărată dezbatere pe tema asta, deşi este un lucru obişnuit", a spus ea la Constanţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Faceţi o confuzie. Nu am fost aseară, am fost miercuri seara. Eu am prezentat raportul de control pe axa programului operaţional, cu toate corecţiile şi scrisoarea pe care trebuie s-o trimitem comisarului şi Comisiei Europene. A fost o întâlnire de la ora 9.00 (n.r. ora 210.00). Când am plecat eu, a sosit Ministrul Muncii", a făcut precizări Elena Udrea.

Mai citiţi şi: Fumigena lui Băsescu: „Am dormit la Neptun aseară cu nevasta". Dar Elena Udrea a fost la Cotroceni miercuri seara

Ministrul Turismului a mai spus că vizita ei nocturnă la Cotroceni în noaptea de miercuri a ridicat multe semne de întrebare. „Am văzut că s-a creat o adevărată dezbatere pe tema asta, deşi este un lucru obişnuit", a spus Elena Udrea prezentă la Constanţa.

De menţionat că şi preşedintele Traian Băsescu se află astăzi pe litoral, fiind cazat cu soţia la Neptun.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările