Droguri din China şi din Olanda, vândute de traficanţi din Constanţa

Droguri din China şi din Olanda, vândute de traficanţi din Constanţa

Sursa DIICOT

Traficanţi de droguri au fost prinşi la Constanţa şi la Mureş de procurorii DIICOT. Aceştia vindeau stupefiante din China şi din Olanda.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus la 16 ianuarie reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui număr de 5 inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive - se arată în comunicatul DIICOT remis luni, 18 ianuarie.

În perioada august 2020 - ianuarie 2021, inculpaţii au format un grup infracţional organizat specializat în procurarea de substanţe cu efecte psihoactive din China şi Olanda, pe care ulterior le-au preparat, le-au stocat şi le-au oferit spre vânzare în judeţele Constanţa şi Mureş.

În ziua de 16 ianuarie, procurorii DIICOT Constanţa, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Constanţa, au efectuat 14 percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Constanţa şi Mureş, în urma cărora au fost ridicate 184 de grame de substanţe noi cu efecte psihoactive, 3 cântare electronice de precizie, 1 grinder, precum şi suma de 4.400 de lei.

A doua zi, la 17 ianuarie, Tribunalul Constanţa a dispus arestarea preventivă a celor 5 inculpaţi, pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. Acţiunea a beneficiat de sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Târgu Mureş şi al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa.

Pe aceeaşi temă: 

Zeci de percheziţii efectuate la o grupare de traficanţi de droguri ce acţiona pe litoral 

VIDEO Cea mai mare captură de pastile de captagon şi haşiş din istoria DIICOT şi a Poliţiei Române. Peste două tone de droguri, descoperite la Constanţa

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările