Două cluburi din Mamaia, închise temporar pentru că nu respectau condiţiile de igienă şi nici distanţarea la mese

Două cluburi din Mamaia, închise temporar pentru că nu respectau condiţiile de igienă şi nici distanţarea la mese

Staţiunea Mamaia

Două cluburi din staţiunea Mamaia au fost închise temporar de comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), după ce au fost găsite mai multe nereguli.

Ştiri pe aceeaşi temă

Două cluburi din staţiunea Mamaia au fost închise temporar de comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), la unul doar zona de bucătărie, la celălalt toate activităţile pe care le derula, după ce au fost găsite mai multe nereguli, printre care nerespectarea condiţiilor de igienă şi a distanţării la mese. Cele două cluburi au fost şi amendate cu suma totală de 32.000 de lei, iar un treilea a fost amendat cu 20.000 de lei.

Vicepreşedintele ANPC, Valentina Veronica Mitran Piticu, a declarat că, în Mamaia inspectorii ANPC au controlat trei cluburi joi seara. “Au fost verificate toate cluburi, trei dintre ele au primit amenzi, două oprirea temporară a activităţii. Neregulile ţin de partea de bucătărie, partea de igienă şi camere de depozitare a gheţii neigienizată, barurile erau într-o stare deplorabilă şi nu se păstra distanţa la mese. Dacă îşi pun la punct toate neregulile constatate ieri se pot redeschide. La un club a fost închisă bucătăria, iar la celălalt tot”, a declarat Valentina Veronica Mitran Piticu. 
Cele două cluburi din Mamaia care au fost închise temporar au primit şi amenzi, unul 20.000 de lei, iar celălalt – 12.000 de lei. Un alt club a fost amendat cu 20.000 de lei.  

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările