„Dorel“ a ajuns la Constanţa. Cum a montat un muncitor instalaţia sanitară la Policlinica nr. 2

„Dorel“ a ajuns la Constanţa. Cum a montat un muncitor instalaţia sanitară la Policlinica nr. 2

Baterie montată incorect la Policlinica 2 Constanţa Sursa: Constanţa.INFO

Instalatorii care au montat o chiuvetă într-un salon al Policlinicii nr. 2, unde funcţionează în prezent Secţia de dermatologie, au devenit sursă de amuzament în spaţiul public.

Ştiri pe aceeaşi temă

Publicaţia online Constanţa.INFO a publicat o imagine cu o baterie pentru lavoar care a fost montată deasupra suportului ceramic, sub oglindă, făcând astfel imposibilă utilizarea acestuia.
 
Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa au promis remedierea problemelor: „SCJU Constanţa derulează mai multe lucrări, în scopul îmbunătăţirii condiţiilor hoteliere oferite pacienţilor. Fotografia este realizată într-un salon situat la etajul 6, în Policlinica 2, unde a fost temporar relocată secţia clinică de Dermatologie. Pentru ca spaţiul respectiv să corespundă tuturor standardelor, au fost realizate o serie de lucrări de amenajare, inclusiv lucrări sanitare. Acestea din urmă sunt în curs de finalizare“, a transmis Crina Kibedi, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale. 

„Vă mulţumim pentru ca ne-aţi semnalat acest aspect si vă asiguram că situaţia va fi remediata în cel mai scurt timp”, a promis ea.

 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările