Primăria Constanţa a tăiat de pe lista de investiţii a Spitalului de Boli Infecţioase obţinerea autorizaţiei ISU şi achiziţia senzorilor de fum DOCUMENT

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiu Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa - 1 oct 2021 / FOTO Inquam Photos / Costin Dincă
Incendiu Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa - 1 oct 2021 / FOTO Inquam Photos / Costin Dincă

Într-un document aflat pe site-ul Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa sunt enumerate planurile de investiţii pe care unitatea dorea să le realizeze anul acesta. Primăria, cea care are în subordine spitalul, a tăiat de pe listă anumite achiziţii.

În documentul intitulat Planul Strategic 2020-2025, Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa enumeră lista obiectivelor de investiţii pe anul 2021. 

Pe această listă figurau un proiect tehnic pentru mărirea puterii electrice instalate în spital, inclusiv obţinerea avizului de racordare; lucrare de racordare la postul de transformare existent al ENEL în vederea măririi puterii instalate; proiect documentaţie tehnică pentru obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu; proiect de specialitate sistem detecţie incendiu pentru autorizaţie ISU; Instalare sistem de detecţie incendiu.

Toate aceste investiţii sunt colorate cu roşu, iar la finalul tabelului se regăseşte şi explicaţia: „Obiectivele scrise cu roşu au fost tăiate de pe lista de investiţii de către Primăria Constanţa, deoarece urmează a fi realizate în cadrul proiectului european de eficientizare energetică”.

Vineri, 1 octombrie 2021, un incendiu a izbucnit în Secţia ATI. Şapte pacienţi au murit, iar peste 100 au fost transferaţi la alte unităţi medicale din judeţ.

document lista investitii spital constanta

Citeşte şi: 

Cine este Stela Halichidis, managerul spitalului din Constanţa, a cărei demitere a fost cerută de Florin Cîţu

Cîţu: L-am sunat pe domnul primar al Constanţei şi am cerut să o demită pe doamna manager a spitalului. În acelaşi timp, l-am demis pe preşedintele ANMCS

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite