Distracţii fierbinţi, noaptea, în discotecile de la malul mării

În weekend se dansează om lângă omPrincipalii clienţi ai cluburilor sunt tinerii. Aproape că nu există grup care să vină la mare şi să nu petreacă măcar o seară într-o discotecă. şi
În weekend se dansează om lângă om
Principalii clienţi ai cluburilor sunt tinerii. Aproape că nu există grup care să vină la mare şi să nu petreacă măcar o seară într-o discotecă. şi au de unde alege: sunt discoteci în aer liber, acoperite sau nu, dar sunt şi cluburi, care au deja clientelă fidelă. Deşi în fiecare noapte cluburile sunt pline, cea mai mare aglomeraţie este în weekend. Vineri şi sâmbătă seara se dansează om lângă om, iar mesele sunt toate rezervate, şi asta încă din urmă cu o zi. În Mamaia, discotecile în aer liber sunt mereu pline. Avantajul este că, în majoritatea cazurilor, aici, intrarea este gratis. Dar distracţie adevărată este în cluburile cu renume. Petreceri cu confetti sau premii consistente oferite de sponsori sunt deja la ordinea zilei. În acest sezon se poartă drept premii sticlele de whisky. Ieri, într-o discotecă din Mamaia, cea mai frumoasă declaraţie de dragoste a fost premiată cu o asemenea băutură. În categoria concursurilor mai puţin cuminţi se încadrează cele de striptease, atât în cazul fetelor, cât şi al băieţilor. Ca întotdeauna, juriul este publicul.

Clubul, Locul ideal pentru o idilă
La mare, tinerii sunt puşi pe fapte mari, iar discoteca este, de multe ori, locul unde acestea se pot pune în practică. Aşa se face că aici se leagă tot felul de relaţii. Andrei, tânărul care a câştigat concursul declaraţiilor de dragoste, şi-a cunoscut prietena chiar în club. şi ca să-i arate că are gânduri serioase, i-a făcut cea mai frumoasă declaraţie. Fata s-a arătat plăcut impresionată.
"Nu mă aşteptam la un asemenea gest, mai rar găseşti aşa, dar cine ştie ce o fi pe mai departe", ne-a spus tânăra mirată şi oarecum neîncrezătoare în amorul instantaneu al proaspătului ei iubit.

Chefuri şi în staţiunile mai mici
Staţiunile mai mici nu au dus lipsă de turişti weekendul trecut. şi nici discotecile, unde s-a dansat până în zori. Petreceri şi distracţii au existat aici, chiar dacă nu la rangul celor din marile staţiuni. Concursuri sunt şi aici. La Saturn se practică mersul de la discotecă direct pe plajă, pentru a nu rata răsăritul. În unele cazuri, cluburile ţin loc de… dormitor. "Am venit ieri dimineaţă. Am dansat până acuma, acum merg pe plajă să văd răsăritul, şi după să dorm şi asta e", ne-a spus un tânăr care tocmai ieşea cu prietenii din clubul Why Not. Spre deliciul băieţilor, vara asta, în cluburile de pe litoral au loc prezentări de lenjerie intimă şi multe concursuri ce le au ca protagoniste pe domnişoare. Printre competiţii se numără cele de tricouri ude şi bătaie cu spumă. Sponsorii vin şi ei, zi de zi, cu diferite concursuri şi premii. Petrecerile tematice din discotecă sunt anunţate de dj-i. Nici o seară nu seamănă cu alta în cluburile de pe litoral.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: