Distracţia de 1 Mai a început de aseară în Vama Veche! Vezi cum s-au distrat tinerii! FOTOGALERIE

Distracţia în Vama Veche începe, de obicei, după lăsarea întunericului. Nici aseară nu a fost altfel. Băutura a fost cel mai important lucru: de la bere, bitter, sau vin la butelcuţă de 5 litri şi până la votcă şi whiskey - pentru cei care şi-au permis acest lux.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Tinerii au preferat băuturile tari şi ieftine, să se poată ameţi mai repede. Deja, unii dintre ei, la lăsarea întunericului, căzuseră adormiţi de aburii alcoolului pe plajă, pierzând distracţia care abia atunci începea.
Paleţii şi cartoanele în care agenţii economici aduseseră marfa serveau deja ca şi combustibili pentru foc.Oferte inedite

Terasa Papa la Şoni este deja o emblemă a Vămii, iar în acest an a venit cu o ofertă menită să ducă şi la ecologizarea plajelor. A amenajat o piramidă din pet-uri cu bere, iar pentru cinci sticle goale aduse, clienţii primeau una plină.

Dar, cum după multă bere mai este nevoie şi de ceva de mâncare, ceaunele erau pregătite: Ciorbă de tarhon cu fumătură sau ciorbă de pui cu usturoi, servite direct din ceaun la tjgheaua „Fast ceaun“. „Cel mai mare succes l-au avut gulyaş-ul de berbecuţ şi vită şi paprikaş-ul de pui. Porţiile sunt foarte mari, special pentru cei din vamă“, spune Şoni, proprietarul terasei.

Bere la discreţieAproape de ora 22.00, terasa La Stuf devenise neîncăpătoare. Obişnuiţii Vămii nu ratează ocazia de a se opri aici pentru o bere şi câteva poveşti cu prietenii.

Focurile de tabără au ars până dimineaţă, iar din experienţa anilor trecuţi, obişnuiţii Vămii spun că mai toate băncuţele de la terase vor fi folosite ca lemne pentru foc.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările