Mamaia, fără chioşcuri. Ce magazine vrea primarul să interzică: „Asta este staţiune turistică”

Mamaia, fără chioşcuri. Ce magazine vrea primarul să interzică: „Asta este staţiune turistică”

Magazine în Mamaia foto: Călin Gavrilaş

Primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, anunţă că în staţiunea Mamaia turismul trebuie să se desfăşoare în mod civilizat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vergil Chiţac, primarul municipiului Constanţa, de care aparţine şi staţiunea Mamaia, anunţă că turismul trebuie să se desfăşoare în mod civilizat în acest loc.

În plus, spune primarul, magazinele alimentare de la colţurile hotelurilor nu mai pot face concurenţă nelioală restaurantelor de aici.

declaraţiile au fost făcute într-un interviu acordat cotidianului Focus Press, edilul explicând şi motivul acestei decizii.

„Ne obligă legea. Este o Hotărâre de Guvern care spune că în staţiuni nu se pot comercializa anumite tipuri de alimente. Nu se poate, pentru că acolo fac business operatori în turism care au hoteluri şi restaurante şi mi se pare o concurenţă neloială.

Pe de altă parte, se umple Mamaia de gunoaie, ori asta este staţiune turistică. Acesta este doar un exemplu, dar sunt mult mai multe exemple. Încet-încet o să facem ca turismul să fie civilizat. Trebuie să facem ceva, chiar nu mai putem rămâne aşa”, a declarat primarul Vergil Chiţac.

Citeşte şi:

Un oraş şi trei comune din judeţul Constanţa au trecut la scenariul galben

Sucevean reţinut de poliţiştii din Constanţa. A ieşit cu maşina în oraş şi a comis cinci infracţiuni 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările