Dieta Raw Vegan ajunge şi pe litoralul românesc

Dieta Raw Vegan ajunge şi pe litoralul românesc

Dieta Vegan

Turiştii care vor ajunge pe litoralul românesc în această vară vor fi întâmpinaţi de restaurante cu o nouă surpriză în materie de alimentaţie. Este vorba de Raw Vegan - alimentaţie pe bază de alimente crude.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul care va deschide moda Raw Vegan pe litoralul românesc va avea loc luni, 23 iunie 2014, începând cu ora 19.00, la Restaurant Integra şi îi va avea ca invitaţi pe Alec Blenche, consilier în alimentaţie şi stil de viaţă sănătos, Virgiliu Stroescu, medic endocrinolog şi specialist în alimentaţie sănătoasă şi Ştefan Niţă, chef Raw Vegan.

Numită de specialişţii în nutriţie „curentul alimentaţiei vii“, dieta Raw Vegan este recomandată în special pentru persoanele cu hipertensiune arterială şi astm, ajută la detoxifierea organismului (ficat, rinichi şi colon), îmbunăţeşte sistemul imunitar şi este foarte eficient în bolile cardiovasculare, cancer şi maladii cerebrale.

„Este minunat că avem posibilitatea de a introduce în Constanţa un meniu raw vegan gourmet, un meniu atât gustos dar şi foarte sănătos. Sperăm, astfel, că din ce în ce mai mulţi constănţeni să aibă acces la acest stil de alimentaţie şi la beneficiile pe care le aduce“, a spus consilierul în nutriţie Alec Blenche.

Taxa de participare la eveniment este de 150 de lei, taxă în care este inclusă şi o masă în stil raw vegan pentru cei prezenţi.

Vă mai recomandăm:

Chiar se cred vegetarienii şi veganii mai buni decât restul lumii?


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările