Diana Ivanovici Şoşoacă, avocatul lui Teodosie, fără mască la Tribunal. Jandarmii au împărţit amenzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
IPS Teodosie şi avocatulDiana Ivanovici Şoşoacă FOTO: Flocea Liliana
IPS Teodosie şi avocatulDiana Ivanovici Şoşoacă FOTO: Flocea Liliana

Tribunalul Constanţa a judecat astăzi cererea Arhiepiscopiei Tomisului de suspendare a actului administrativ care interzice pelerinajele. Avocatul cu care IPS Teodosie a venit în faţa judecătorilor, Diana Ivanovici Şoştoacă, nu purta mască.

Judecătorii Tribunalului Constanţa au amânat pronunţarea pentru miercuri, 25 noiembrie.

Procesul de azi a debutat cu o serie de amenzi date de jandarmi la intrarea în sediul Tribunalului, acolo unde mai mulţi susţinători ai partidului AUR au venit alături de candidatul partidului la Senat, Diana Ivanovici Şoşoacă, cea care este şi avocatul Arhiepiscopiei Tomisului în acest dosar.

„Astăzi, în jurul orei 14.30, poliţişti din cadrul Secţiei 3 şi jandarmi din cadrul I.J.J. Constanţa, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au constatat faptul că, pe strada Traian din municipiul Constanţa, în faţa Judecătoriei Constanţa, are loc o manifestaţie publică spontană.

Forţele de ordine au identificat persoanele prezente, care nu respectau măsurile instituite prin carantinarea municipiului Constanţa, în sensul că nu şi-au putut justifica prezenţa în zonă şi nu aveau un motiv întemeiat, prevăzut de lege, de a părăsi domiciliul”, transmite IPJ Constanţa.

Poliţiştii şi jandarmii au aplicat 24 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 17.300 de lei, pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie impuse de actualul context epidemiologic, cât şi pentru nerespectarea normelor de convieţuire socială.

„De asemenea, poliţiştii Secţiei 3 au sancţionat contravenţional o femeie şi un bărbat, care nu purtau masca de protecţie, cuantumul total al amenzii fiind de 4.000 de lei”, mai spun cei de la IPJ. Femeia fără mască este chiar avocatul Arhiepiscopiei.

Citeşte şi:

Judecătorii au admis cererea ÎPS Teodosie. Ce se va întâmpla cu pelerinajul de Sfântul Andrei

ÎPS Teodosie vrea pelerinaj de Sfântul Andrei, în timp ce Constanţa e în carantină. Ce spun magistraţii

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite