Decebal Făgădău: „Mircea Băsescu a fost invitat la DNA, iar Radu Mazăre luat cu girofarul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Decebal Făgădău, viceprimarul Constanţei FOTO Arhivă personală
Decebal Făgădău, viceprimarul Constanţei FOTO Arhivă personală

Viceprimarul Constanţei, Decebal Făgădău, a declarat pentru Adevărul că este o discrepanţă în felul în care unii sunt invitaţi la DNA, iar alţii luaţi pe sus, de mascaţi, şi duşi cu girofarul.

„Nu pot să nu observ o discrepanţă între felul în care Mircea Băsescu a fost invitat la sediul DNA, iar Radu Mazăre a fost săltat cu girofarul“, a spus el.

„Este ceva de domeniul incredibilului. Am crezut că atunci când Mircea Băsescu a botezat-o pe aia mică a fost pentru un interes electoral, fiind o invitaţie de a direcţiona votul. Dar iată că în spatele fotografiei politice se ascundeau lucruri incredibile“, spune el.

Viceprimarul îşi aduce aminte cum Traian Băsescu şi familia luidansa alături de finii fratelui său, cum primeau cadouri salbe de bani. „L-aţi fi văzut vreodată pe Adrian Năstase bând şampanie din sticlă sau cu salba de bani la gât? L-aţi fi văzut pe Geoană făcând aşa ceva? Geoană a pierdut pentru că a fost la Vântu, dar este revoltător, incredibil ce se întâmplă acum“, spune el.  

Făgădău spune că în dosar se vehiculează sume ameţitoare de bani. „Rădeam de Dan Diaconescu care a venit cu sacoşa de bani să cumpere Oltchim şi acum se vorbeşte de mormane de bani“, spune el.

Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu, a fost reţinut de procurorii anticorupţie pentru trafic de influenţă, el urmând să fie prezentat, vineri, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile la Tribunalul Bucureşti.

Cum a devenit Bercea Mondial cumătrul fratelui preşedintelui

Pe 23 februarie 2011, Mircea Băsescu a povestit pentru Adevărul cum a început relaţia sa de cumetrie cu interlopul oltean Sandu Anghel, zis Bercea Mondial. Naşul Băsescu a spus că l-a întrebat pe Bercea despre dosarele sale după câteva zile de la izbucnirea scandalului în presă. „Mi-a zis că are şapte dosare închise cu neînceperea urmăririi penale“, a spus Băsescu.

Mircea Băsescu a botezat şase fini şi nu ar mai refuza încă unul. Cel mai mare fin al fratelui preşedintelui are peste 40 de ani. „Nu regret că am botezat niciun copil şi, indiscutabil, voi boteza şi în viitor“, a afirmat Mircea Băsescu.

Printre ultimii fini se numără Doiniţa Renata, nepoata interlopului craiovean, Bercea Mondial. „Poartă numele soţiei mele, nu «Televizor» sau «Plasmă» cum se amuzau pe la televizor“, spune fratele preşedintelui Traian Băsescu. De oficiile de naşă s-a ocupat soţia lui, Doina Băsescu.

Creştinarea micuţei Doiniţa Renata, care poartă şi numele naşei de botez, a avut loc la Catedrala Navigatorilor din Constanţa, la 31 ianuarie 2010. Petrecerea a avut loc în aceeaşi seară, la restaurantul El Stefanino din staţiunea Eforie Nord. Invitaţi au fost doar apropiaţii, maximum 30 de persoane. Mircea şi Doina Băsescu au dansat cot la cot cu invitaţii. Petrecerea a durat maximum trei ore.


Vă mai recomandăm:

Mircea Băsescu, şantajat cu fapte compromiţătoare de ginerele lui Bercea Mondial pentru 280.000 de euro

Mircea Băsescu, fratele preşedintelui României, a fost reţinut

VIDEO Mircea Băsescu: „La mine au ajuns 250.000 euro“. Fratele preşedintelui explică faptul că banii erau o tranşă dintr-un împrumut

Gigi Christian Chiru, şeful PDL Constanţa, despre reţinerea lui Mircea Băsescu: „Este incredibil ce se întâmplă. Mi-aş dori să nu fie adevărat“

Claudiu Palaz comentează reţinerea lui Mircea Băsescu: „Este dovada că justiţia funcţionează în România şi e meritul lui Traian Băsescu“

Laurenţiu Mironescu despre reţinerea lui Mircea Băsescu: „Nu-mi puteam imagina că o să se ajungă aici“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite