VIDEO Cum a răsărit azi soarele singur la Vama Veche. Un DJ a mixat pe plajă, de 1 Mai

VIDEO Cum a răsărit azi soarele singur la Vama Veche. Un DJ a mixat pe plajă, de 1 Mai

Vama Veche aşa cum nu aţi văzut-o niciodată de 1 mai FOTO Viorel Matei

În lipsa miilor de tineri care an de an transformau Vama Veche în cel mai fierbinte punct al litoralului românesc, soarele a răsărit singur la 1 mai.

Mamaia şi Vama Veche erau locurile cele mai râvnite de turişti de 1 mai. Dacă în staţiunea nordică veneau tinerii cu bani, care petreceau în cluburile de fiţe, Vama Veche a rămas locul unde te puteai distra mult cu bani puţini.
 
Acum, plaja este pustie şi soarele a răsărit doar în zgomotul valurilor. În liniştea sinistră, un DJ a mixat piese la Vama Veche. 
 
 

Vama, de 1 Mai

Vestitele locuri de distracţie din Vama Veche îşi ţin tinerii aproape şi în acest an transmiţând live din staţiunea care dădea tonul distracţiei în alţi ani.

„La Frontiera“ Vama Veche sau „Expirat“ ne aduc mai aproape Vama Veche. Din păcate, şi staţiunea sudică a litoralului românesc este în izolare. Se aud doar valurile mării şi chemările pescăruşilor.
 

Livestream din Vamă, de la Expirat (click pe imagine pentru video)

Vă mai recomandăm:

Cum s-a dus farmecul de altădată din Vama Veche: de la ţinutul sălbatic al anilor '80, străbătut de turme de mioare, la refugiul destrăbălării tinerilor rebeli

FOTO Farmecul de altădată al boemului 2 Mai: locul unde domnii de la Bucureşti se dezbrăcau de haine şi de griji

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările