Cum se pregătesc unii agenţi economici pentru deschiderea sezonului în staţiunea Mamaia FOTO

Cum se pregătesc unii agenţi economici pentru deschiderea sezonului în staţiunea Mamaia FOTO

Gunoaie aruncate în staţiunea Mamaia foto: primăria Constanţa

Apropierea deschiderii sezonului estival îi face pe unii operatori economici, care se grăbesc să-şi amenajeze spaţiile comerciale, să uite că deşeurile se aruncă în spaţii special amenajate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria Constanţa a transmis că mai mulţi agenţi economici, cu activitate în staţiunea Mamaia, au fost amendaţi deoarece au aruncat în locuri interzise deşeuri.

În două zile, poliţiştii locali au aplicat patru sancţiuni în valoare totală de 80.000 de lei unor operatori economici din staţiunea Mamaia care au aruncat deşeurile pe domeniul public sau în containerele stradale şi nu în recipienţii speciali pe care trebuie să îi deţină.

„Tuturor ne place să trăim în curăţenie, dar este vital să o şi menţinem. Facem parte dintr-o comunitate şi trebuie să respectăm acest lucru. Trebuie să avem grijă şi de spaţiul din afara propriei locuinţe sau a sediului în care ne desfăşurăm activitatea”, spun reprezentanţii primăriei.

Poliţiştii locali constănţeni desfăşoară constant acţiuni ce au ca scop descurajarea activităţilor de depozitare ilegală a gunoiului pe domeniul public şi aplică sancţiuni ori de câte ori situaţia o impune.

Aceste fenomene antisociale pot fi semnalate cu încredere la numărul de telefon: 0241.484.205-Dispecerat sau la adresele de mail primarie@primaria-constanta.ro, politia.locala@primaria-constanta.ro sau secretariat.dgsp@primaria-constanta.ro.

Sursa foto: primăria Constanţa

Sursa foto: primăria Constanţa

Sursa foto: primăria Constanţa

Citeşte şi:

Stadiul lucrărilor de reabilitare a Podului de la Cernavodă

50 de hectare noi de plajă unde se poate sta pe cearşaf, disponibile pe Litoral din 1 mai

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările