Cum a fost prinsă o firmă care a aruncat gunoiul menajer în zona Industrială

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Groapă de gunoi Constanţa FOTO Primaria Constanţa
Groapă de gunoi Constanţa FOTO Primaria Constanţa

O firmă care a transportat gunoiul menajer într-un loc nepermis a fost amendată de poliţiştii locali cu suma de 40.000 de lei.

Un constănţean care îşi renova imobilul a angajat o societate comercială din Agigea specializată în transportul deşeurilor provenite din construcţii să îl scape de gunoiul rămas în urma lucrărilor. 

Numai că, în loc să ducă deşeurile în spaţiul amenajat în incinta Portului Constanţa - zona Poarta 9, angajaţii societăţii respective au aruncat întreaga încărcătură pe un teren din zona Industrială din Constanţa. Printre gunoaiele aruncate se numărau şi mai multe documente ale societăţii respective, fapt ce a dus rapid la identificarea făptaşilor.

Poliţiştii locali l-au sancţionat contravenţional, conform Legii nr.211/2011, pe administratorul societăţii cu amendă în valoare de 40.000 de lei. 

De asemenea, agenţii au dispus şi sancţiunea complementară de ridicare a deşeurilor, curăţarea terenului şi eliminarea corespunzătoare a gunoiului conform legislaţiei în vigoare. 

Aceste fenomene antisociale pot fi semnalate  la numerele de telefon: 0241.484.205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp - Direcţia Generală Poliţia Locală. 

Pe aceeaşi temă:

România trimite înapoi gunoaiele britanicilor. Alte 7 containere descoperite în Portul Agigea

Deşeurile din Marea Britanie continuă să sosească în România. 26 de containere descoperite până acum

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite