Cum se deszăpezeşte în municipiul Constanţa. Starea vremii în următoarele ore

Cum se deszăpezeşte în municipiul Constanţa. Starea vremii în următoarele ore

FOTO Primăria Constanţa

Municipiul Constanţa se află sub cod galben de ninsori până la ora 20.00. Primăria oraşului a anunţat numărul utilajelor de deszăpezire care acţionează la această oră.

Ştiri pe aceeaşi temă

În municipiul Constanţa se acţionează în după-amiaza zilei de miercuri, 28 noiembrie, cu utilaje dotate cu lamă pentru curăţarea principalelor bulevarde.

„Pentru a preveni depunerea poleiului, 9 sărăriţe împrăştie încă de la primele ore ale dimineţii  material antiderapant pe străzile şi bulevardele din oraş”, transmite biroul de presă al primăriei Constanţa.

Până în această seară la ora 20.00, vor cădea precipitaţii sub formă de ninsoare iar vântul prezintă intensificări, atingând la rafală chiar şi 75 km/h. Treptat, în următoarele ore, ninsoarea va slăbi în intensitate.

În spaţiul amenajat pentru persoanele fără adăpost, situat pe Şoseaua Mangaliei, au ajuns 2 persoane.

„Având în vedere faptul că vântul va sufla cu putere, Primăria Municipiului Constanţa face apel către cetăţeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie. Conducătorii auto sunt rugaţi să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor, pe care vântul puternic îi poate rupe şi să circule cu atenţie sporită prin dreptul panourilor publicitare”, se mai arată în comunicat.


Constănţenii, agenţii economici şi asociaţiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanţa – 0241/550055
Dispecerat Serviciul Gestionare Spaţii Verzi –0241/488171
Dispecerat Direcţia Generală Poliţia Locală – 0241/484205, sau pe WhatsApp, la numărul 0799606142
Dispecerat Serviciul Protecţie Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă şi Situaţii de Urgenţă  - 0799606189.

Pe aceeaşi temă:

Toate porturile la Marea Neagră au fost închise. Dobrogea, sub Cod Galben de ninsori viscolite şi intensificări ale vântului

Ninsoare viscolită în judeţul Constanţa. Utilajele au împrăştiat material antideparant


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: